16.2 C
Craiova
vineri, 10 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalUn fotbalist din Drobeta Turnu Severin a încercat să se sinucidă

Un fotbalist din Drobeta Turnu Severin a încercat să se sinucidă

Un fotbalist, de 22 de ani, din Drobeta Turnu Severin, a încercat să se sinucidă la sfârşitul săptămânii trecute, după ce a aflat că părinţii lui s-au certat foarte tare şi intenţionează să se despartă. Nesuportând gândul că aceştia nu se mai înţeleg, fotbalistul, care este atacant la FC Argeş, şi-a tăiat venele după ce mama sa i-ar fi telefonat să îi spună că s-a certat cu tatăl lui.
În momentul de rătăcire, Roland Stănescu se afla în cantonamentul „Baza Vulturilor“, din Pădurea Trivale.
„Roland a fost găsit plin de sânge în camera de cantonament. Avea o tăietură la mână şi s-a chemat imediat salvarea. L-am vizitat la spital şi tot ceea ce mi-a spus a fost că a recurs la acest gest după ce a aflat de o ceartă a părinţilor. Este o fire mai sensibilă şi a avut o cădere psihică. Până acum nu a mai avut astfel de tentative. Sperăm ca aceasta să fie doar o rătăcire“, a declarat Cătălin Barbu, administratorul lui FC Argeş.
Roland este în afara oricărui pericol şi va fi externat în următoarele zile. Fotbalistul a fost transferat la FC Argeş în 2011, de la Juventus Bucureşti. A reuşit să marcheze un singur gol în opt partide disputate în tricoul piteştenilor.
Colegii lui Roland Stănescu au fost şi ei impresionaţi de gestul tânărului. „Când am aflat, am rămas surprins de gestul lui. Nu ştiu cine l-a găsit şi cine a chemat salvarea, să-l ducă la spital. Sper să se facă bine cât mai repede şi să nu mai facă aşa ceva niciodată. Are toată viaţa înainte şi nu merită să faci aşa ceva. Voi merge la spital să văd cum se simte şi voi fi alături de el să treacă peste acest moment greu din viaţa lui“, a spus mijlocaşul Alin Popa.
Roland Stănescu, după ce a urmat Școala de fotbal „Gică Popescu“, a fost transferat la FC Argeş. Părinţii acestuia locuiesc în Drobeta Turnu Severin şi au aflat de la managerul echipei despre gestul fiului lor.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS