12.8 C
Craiova
sâmbătă, 11 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalIonuţ Stroe: „Pe 9 decembrie, haideţi cu toţii să facem România Puternică!”

Ionuţ Stroe: „Pe 9 decembrie, haideţi cu toţii să facem România Puternică!”

La finalul unei campanii pozitive, cu mesaje constructive, cu proiecte politice realiste şi clar definite, cu zeci de întâlniri la care au participat craiovenii, în timpul căreia s-a concentrat inclusiv pe promovarea votului liber şi a prezenţei la vot, Ionuţ Stroe le transmite craiovenilor că se bazează pe ei pentru a contribui la crearea României Puternice prin participarea la vot pe 9 decembrie.
„Sunt recunoscător tuturor craiovenilor care direct sau indirect m-au sprijinit în această campanie. Am întâlnit atâţia oameni extraordinari şi m-am bucurat de fiecare dată când am văzut că aceştia apreciază modul meu de a face politică, nonconflictual, bazat pe proiecte şi pe idei constructive“, susţine Ionuţ Stroe, candidat USL la Camera Deputaţilor în Colegiul 3 Craiova. Cu privire la proiectele sale, vă reamintim faptul că Stroe a lansat luna trecută în dezbatere publică iniţiativa legislativă cu privire la reglementarea şi transparentizarea modului de calcul al facturilor la întreţinere, proiect ce se bucură de un sprijin solid din partea tuturor craiovenilor, nu doar a celor din Colegiul 3.
Proiect de fond: locuri de muncă pentru tineri
În afara acestui proiect cât se poate de concret, Ionuţ Stroe şi-a trecut printre priorităţile sale revitalizarea economică a Craiovei şi stimularea prin politici economice inteligente a creşterii numărului locurilor de muncă şi, drept urmare, a creşterii veniturilor craiovenilor. În acest sens, o atenţie deosebită o acordă deputatul USL locurilor de muncă pentru tinerii sub 30 de ani. „Am tras nenumărate semnale de alarmă cu privire la acest subiect şi în timpul mandatului meu. Vă spun că acesta este proiectul meu de fond – să contribui la rezolvarea situaţiei grave a gradului mare de neocupare din rândul tinerilor, pentru că astfel rezolvăm şi problema pensiilor generaţiei de vârstă mijlocie“, a spus Stroe.
Marian Miron

Participarea la vot, centrul de greutate al democraţiei
Ionuţ Stroe este un promotor al votului liber exprimat şi al participării la vot, considerând că acestea dau măsura democraţiilor puternice. „Nu întâmplător toate sistemele totalitare au presupus anihilarea voinţei politice a poporului. Dacă votul nu ar fi contat, atunci aceste sisteme nu şi-ar fi făcut o prioritate din abolirea alegerilor libere. Fiecare vot contează şi fiecare vot este extrem de valoros. Participarea la vot contează! Stând acasă, îi girăm pe cei care cumpără voturi şi pe cei care sunt iresponsabili politic, pentru că nu au în faţa cui să răspundă. De aceea vă aştept la vot pe 9 decembrie. Este foarte important să participaţi!“, le transmite Ionuţ Stroe craiovenilor.

 

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS