5.3 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalPentru pensionarii Craiovei

Pentru pensionarii Craiovei

Am început 2012 sub zodia schimbării. Am venit la guvernare, am repurtat o victorie importantă la locale şi am început să reparăm inechităţile făcute de fosta putere. Am dovedit că avem capacitatea şi pregătirea necesare pentru a schimba radical faţa României. Acum avem nevoie de o nouă victorie pe 9 decembrie în măsură să ne consolideze poziţiile, necesară pentru a da măsura competenţei şi forţei noastre. Vrem să câştigăm aceste alegeri pentru că ne aşteaptă un drum lung, presărat cu multe obstacole. O vom face cu credinţa că avem de construit România puternică!
Am dat banii înapoi bugetarilor şi pensionarilor şi vom continua să alocăm fonduri pentru a-i ajuta pe români. Pensionarii – segment social extrem de numeros – merită o soartă mai bună, merită o bătrâneţe liniştită şi demnă.
În vederea îmbunătăţirii condiţiilor de trai, dar şi pentru a adăuga ani reali la speranţa de viaţă a românilor, eu promovez un set de măsuri sociale, printre care:
– compensarea medicamentelor în mod real cu 90% pentru pensionarii cu pensii sub 1000 RON;
– acordarea facilităţilor de călătorie gratuită în proporţie de 100% pe toate mijloacele de transport auto, feroviar şi naval;
– înfiinţarea magazinelor sociale de tip economat de către primari şi consiliile locale destinate persoanelor vârstnice;
– eliminarea contribuţiei de 5,5% din pensie pentru CAS, indiferent de nivelul pensiei;
– reducerea TVA-ului pentru alimentele de bază cu 15%.
Mihai Fifor,
candidatul USL, Colegiul 2 Senat

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS