15.6 C
Craiova
luni, 6 mai, 2024
Știri de ultima orăLocal„Victor Ponta e un om prea mic pentru functia sa, santajabil de Voiculescu

„Victor Ponta e un om prea mic pentru functia sa, santajabil de Voiculescu

Traian Basescu a declansat marti seara un atac dur la adresa premierului Victor Ponta, pe care il acuza ca este „mitoman” asa cum Crin Antonescu este „bolnav de somn”. El a sustinut, la B1 TV, ca Ponta a refuzat, intr-o sedinta CSAT, majorarea bugetului Apararii, si a avertizat ca va publica acest fragment de stenograma daca primul ministru il va contrazice. Basescu a facut si citeva aprecieri despre viitorul premier, spunind ca trebuie sa fie responsabil, pro-european, „un om politic puternic, pe care trebuie sa-l urmeze grupul parlamentar”.
“Cand vine la mine, Victor Ponta e ca un pisicut, „da, da dl presedinte”, dupa ce iese si ajunge la Palatul Victoria sau se vede cu un microfon in fata vorbeste cum vedeti. De aceea il fac mincinos, si pentru CSAT, si pentru presa straina, ca are nevoie de imaginea mea externa”, a mai spus Traian Basescu.
Presedintele Traian Basescu i-a avertizat pe liderii USL sa inceteze atacurile la adresa sa. „Crin Antonescu a dat al 8793-lea avertisment, dupa care a cazut pe spate si a adormit. Mare efort!”, a spus Basescu despre seful PNL, iar pe Victor Ponta l-a asemuit cu Ceausescu pentru dublul limbaj folosit in exterior si in mediul intern.
In opinia lui Traian Basescu “Antonescu are busola pierduta si o data cu asta a pierdut si orice sansa de a deveni presedintele Romaniei. Omul a ratat sansa. A avut sansa unei stagiaturi.”
Despre viitorul Guvern, Traian Bazsescu a spus ca: “anul se poate incheia in liniste sau in nelistie, astea sunt cele doua solutii. Optiunea mea este o solutie care sa dea pespectiva Romaniei, o solutie pro-europeana. M-as autocondamna daca as accepta formarea unui guvern antieuropean sau care sa distruga ce s-a construit timp de 8 ani.”

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS