10.1 C
Craiova
joi, 16 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalOlguţa Vasilescu, alături de Cosmin Enea la întâlnirile cu locuitorii Craiovei

Olguţa Vasilescu, alături de Cosmin Enea la întâlnirile cu locuitorii Craiovei

Cosmin Enea, candidat USL la Camera Deputaţilor, şi primarul Craiovei, Lia Olguţa Vasilescu, au avut o serie de întâlniri în ultima lună cu locuitorii Craiovei. Au luat pulsul străzii, au discutat cu toţi oamenii pe care i-au întâlnit şi au strâns un teanc de probleme de rezolvat.
„Din păcate, încă sunt multe probleme de rezolvat, din toate punctele de vedere. Noi am vrut să vorbim direct cu oamenii. Le-am notat, le-am prioritizat şi suntem gata să trecem la treabă. Doamna primar reuşeşte să facă minuni. Aţi văzut că alimentarea cu apă din Brestei a fost finalizată într-un timp record. Iar eu, de îndată ce voi obţine votul de încredere al craiovenilor şi îi voi reprezenta în parlament, voi reuşi să fiu sprijinul de care oraşul nostru are nevoie pentru a putea aduce aici investiţiile atât de necesare. În plus, o repet, proiectul meu prioritar îl reprezintă crearea locurilor de muncă pentru craioveni“, a declarat Cosmin Enea, adăugând faptul că întotdeauna are ceva nou de învăţat din întâlnirile cu locuitorii Craiovei.
Primarul Olguţa Vasilescu a asigurat că aceste întâlniri nu se opresc aici. Ele vor continua, într-o formă sau alta, pe întreg parcursul mandatului său. „Fac o echipă foarte bună cu domnul Enea şi de aceea mă bazez pe faptul că cetăţenii Craiovei îl vor alege pentru Camera Deputaţilor. Craiova are nevoie de sprijinul său în parlament“, a spus Olguţa Vasilescu.
Magda Cernat

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS