28.1 C
Craiova
luni, 6 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalProiectele lui Cosmin Enea: infrastructură, locuri de muncă, venituri mai mari

Proiectele lui Cosmin Enea: infrastructură, locuri de muncă, venituri mai mari

Candidatul USL la Camera Deputaţilor în Colegiul 1 Craiova, Cosmin Enea, a prezentat ieri priorităţile mandatului său ca reprezentant al craiovenilor în viitorul parlament: realizarea drumului expres Craiova-Piteşti, ridicarea unui spital regional, sprijinirea construcţiei unui stadion european în Craiova şi, nu în ultimul rând, crearea condiţiilor pentru creşterea numărului locurilor de muncă şi a veniturilor craiovenilor.
Întrebat cum are de gând să realizeze aceste obiective, Enea a răspuns că sunt două motive pentru care ştie că toate vor deveni realitate în următorii patru ani. „În primul rând, fac parte dintr-o echipă foarte puternică, echipa USL, alături de preşedintele Consiliului Judeţean Dolj, Ion Prioteasa, de primarul Craiovei, Lia Olguţa Vasilescu, dar şi alături de Victor Ponta şi de Crin Antonescu. În al doilea rând, am o determinare foarte puternică pentru a reprezenta schimbarea pe care şi eu, odată cu dumneavoastră, mi-o doresc în clasa politică. Iar acest lucru înseamnă, mai întâi de toate, renunţarea la a face promisiuni care nu vor fi îndeplinite şi asumarea responsabilităţii pentru acţiunea politică“, a răspuns Enea.

Rezultatele vorbesc de la sine

Candidatul USL consideră că seriozitatea echipei din care face parte reiese din rezultate. „Am reîntregit salariile bugetarilor în două tranşe, cu 8 la sută din iunie şi cu 7,4 la sută din decembrie. Am restituit eşalonat către pensionari contribuţia pentru asigurarea de sănătate reţinută ilegal de fostul guvern. Pe de altă parte, am stimulat mediul de afaceri prin introducerea plăţii TVA la încasare pentru firmele cu cifra de afaceri mai mică de 500.000 de euro, adică 92 la sută din firmele active. Iar acestea sunt doar trei exemple de promisiuni realizate“, a spus Enea.

Crin Antonescu: „Cosmin Enea face parte din schimbarea clasei politice“

Co-preşedintele USL Crin Antonescu îl susţine pe Cosmin Enea, având un argument convingător: acesta reprezintă noua generaţie de politicieni pe care cu toţii o aşteptăm de atâta timp. „Cosmin Enea este un foarte bun exemplu al realităţii că USL vine cu o nouă generaţie de lideri politici, oameni tineri, care nu au nici o legătură cu comunismul. A venit momentul acestei generaţii! El face parte din schimbarea clasei politice, din îmbunătăţirea modului de a face politică, lucruri pe care le aşteptăm cu toţii de atâta timp. Îl susţin pe Cosmin Enea şi cred cu tărie că toţi craiovenii, indiferent de colegiul din care provin, au de câştigat prin alegerea lui pentru Camera Deputaţilor“, susţine Crin Antonescu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS