5.3 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalIleana Şerban: Toate investiţiile din Predeşti au fost realizate cu sprijinul PDL

Ileana Şerban: Toate investiţiile din Predeşti au fost realizate cu sprijinul PDL

În urma apariţiei în presa locală a unui material electoral al USL referitor la o acţiune de campanie în comuna Predeşti în care candidaţii ARD Ileana Şerban şi Nicolae Giugea sunt denigraţi printr-o declaraţie a preşedintelui PSD Predeşti, Fănel Văduva, Ileana Şerban, candidatul Alianţei România Dreaptă pentru Camera Deputaţilor Colegiul 5 Filiaşi, solicită publicarea următorului drept la replică:

„Toate investiţiile în comuna Predeşti au fost realizate cu sprijinul Guvernului PDL şi, implicit, a mea care am fost mereu aproape de primarul Florin Şerban. Este adevărat că Petre Petrescu este foarte preocupat de problemele oamenilor şi ale comunei Perdeşti, fiind interesat îndeaproape de izlazurile din zonă. La fel şi Fănel Văduva: este foarte ocupat cu perturbarea transportului în comun în Predeşti şi cu vânzarea celor mai scumpe bilete de călătorie din judeţ. De asemenea, este ocupat şi cu colectarea gunoiului din localitate pe care ulterior îl aruncă la marginea localităţii, pentru că nu are contract cu depozitul de la Mofleni, aşa cum este legal. Şi tot de dragul oamenilor din Predeşti, consilierul judeţean Fănel Văduva, prin propria firmă de catering, depune eforturi susţinute să aprovizioneze cu mâncare grădiniţe din Craiova.
Solicit reprezentaţilor USL să dea dovadă de decenţă şi bun simţ în această campanie electorală şi să renunţe la defăimarea contracandidaţilor prin afirmaţii mincinoase”.   

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS