20.6 C
Craiova
sâmbătă, 1 iunie, 2024
Știri de ultima orăLocalA ucis un bătrân cu o maşină furată

A ucis un bătrân cu o maşină furată

Poliţiştii doljeni caută un tânăr de 23 de ani din comuna Călăraşi care, duminică seară, a furat o maşină şi a accidentat mortal un bărbat de 74 de ani, după care a fugit de la locul accidentului.
Poliţiştii din cadrul IPJ Dolj au precizat că, duminică seară, în jurul orei 19.00, Daniel Pencu, de 23 de ani, din Călăraşi, în timp ce conducea o Dacie 1300 în localitate, a pierdut controlul direcţiei şi a intrat pe trotuar, unde l-a accidentat grav pe Gheorghe Buculescu, de 74 de ani, din aceeaşi comună. Bătrânul a fost transportat la Spitalul de Urgenţă Craiova, însă medicii nu i-au mai putut salva viaţa.
După producerea accidentului, Pencu a abandonat maşina şi a fugit, acesta nefiind prins până aseară de poliţişti. Din cercetările făcute de poliţiştii de la Rutieră s-a stabilit că tânărul care a condus Dacia nu are permis de conducere, iar Dacia îi aparţine lui Florin Roşca, din comuna Călăraşi. Poliţiştii doljeni au mai stabilit că Pencu furase Dacia lui Roşca cu puţin timp înainte de producerea accidentului. Reprezentanţii IPJ Dolj au mai precizat că se continuă investigaţiile pentru prinderea suspectului, acesta fiind cercetat pentru comiterea infracţiunilor de ucidere din culpă, conducere fără permis şi furt.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS