18.1 C
Craiova
miercuri, 8 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalUite că se poate: Cosmin Enea a pietruit din resurse proprii două străzi din zona Brestei

Uite că se poate: Cosmin Enea a pietruit din resurse proprii două străzi din zona Brestei

Starea proastă a multor străzi din zona Brestei nu este un secret pentru nimeni. De zeci de ani, oamenii de acolo trebuie să facă faţă noroiului după fiecare ploaie. Primind multe sesizări în acest sens de la locuitorii din zonă, Cosmin Enea, candidat USL la Camera Deputaţilor, s-a hotărât nu să le promită că le va rezolva această problemă, ci să o rezolve chiar acum.
Astfel, marţea trecută, Cosmin Enea, însoţit de câteva utilaje, a participat la acţiunea de pietruire a străzilor Babadag şi Techirghiol, din resurse proprii.

Faptele au relevanţă

„În urma întâlnirilor cu oamenii din zona Brestei, am învăţat de la aceştia că faptele au relevanţă, nu vorbele, şi că problemele lor sunt mari şi urgente, adică au nevoie de rezolvare acum, şi nu anul viitor sau peste doi ani, sau poate peste patru ani. În plus, nu îmi place să promit lucruri, ci să rezolv probleme în măsura în care pot. Aşa că am trecut la fapte şi am hotărât să îi ajut acum, la fel cum voi face de fiecare dată ca reprezentant al lor în parlament”, a declarat Cosmin Enea. Locuitorii din zonă au fost plăcut surprinşi de acţiunea candidatului USL. „Adevărul este că ne-am săturat să ni se promite marea cu sarea, la anu’, peste cinci ani, dacă mă votaţi. Uite că se poate şi fără promisiuni, dar cu fapte, şi înainte de alegeri, nu după“, consideră Ana Băcanu, o craioveancă prezentă marţi la acţiunea de pietruire.
Marin Voicu

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS