23.7 C
Craiova
marți, 28 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalBMW furat din Italia, găsit în Drobeta Turnu Severin

BMW furat din Italia, găsit în Drobeta Turnu Severin

Un autoturism BMW în valoare de 5.000 de euro a fost confiscat seara trecută de poliţiştii de frontieră mehedinţeni. Având informaţii că maşina a fost furată din Italia, poliţiştii au organizat un filtru, iar la ieşire din Drobeta Turnu Severin au identificat bolidul şi l-au tras pe dreapta pentru verificarea actelor. La volan se afla un tânăr din Târgu Jiu, care mergea spre casă împreună cu un prieten.
„La controlul documentelor autoturismului, conducătorul acestuia, Daniel S., de 24 de ani, şi însoţitorul lui, Florian V., de 27 de ani, ambii cu domiciliul în localitatea Târgu Jiu, nu  au fost în măsură să prezinte poliţiştilor de frontieră  un document sau o procură prin care să ateste că unul dintre ei poate folosi autovehiculul ca proprietar. Continuând cercetările şi verificările, poliţiştii de frontieră mehedinţeni au stabilit că autoturismul figurează ca fiind furat din oraşul Bologna, Italia, din anul 2012. Autovehiculul în valoare de 5.000 de euro a fost indisponibilizat la sediul Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Mehedinţi, urmând ca la definitivarea cercetărilor să fie înapoiat proprietarului de drept“, a declarat Valeriu Pera, purtător de cuvânt în cadrul IJPF Mehedinţi.
Maşina a fost confiscată, iar cei doi tineri au acum dosar penal pentru tăinuire la furt.
În primele zece luni ale acestui an, poliţiştii de frontieră mehedinţeni au indisponibilizat 17 autovehicule furate din Uniunea Europeană.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS