5.3 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljMarius Cristinel Deca a depus jurământul de prefect

Marius Cristinel Deca a depus jurământul de prefect

Noul prefect al judeţului Dolj, Marius Cristinel Deca, a fost ieri învestit în funcţie, în cadrul unei ceremonii ţinute la Prefectura Dolj. La eveniment au participat fostul prefect Elena Costea, ministrul delegat pentru mediul de afaceri, Mihai Voicu, secretarul de stat MAI, Mihai Fifor, şi subprefectul judeţului Dolj, Ionel Ciobotea.
Marius Cristinel Deca a primit mandatul de la Elena Costea, care s-a declarat mulţumită de felul în care a colaborat cu echipa din care a făcut parte. După depunerea jurământului, actualul prefect şi-a făcut un scurt portret, care implică „punctualitate, organizare şi seriozitate“.
„Am şi uitat că am fost membru PNL, acum sunt reprezentantul guvernului în teritoriu“, şi-a încheiat acesta intervenţia.
Ministrul delegat pentru mediul de afaceri, Mihai Voicu, i-a transmis prefectului că sarcina sa principală, pe moment, este să asigure corectitudinea şi legalitatea procesului electoral de luna viitoare, să fie atent mai ales la mita electorală şi să colaboreze cu instituţiile deconcentrate, cu consiliul judeţean, cu primăriile şi cu consiliile locale pentru o cât mai bună desfăşurare a procesului de votare.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS