14.5 C
Craiova
marți, 30 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalAida Bistro, locul unde mănânci rapid şi sănătos

Aida Bistro, locul unde mănânci rapid şi sănătos

În epoca în care oamenii sunt mereu pe fugă, încercând să câştige cât mai mult timp, obiceiurile legate de mâncat s-au adaptat şi ele „vitezei“. Aşa se face că oraşele au ajuns împânzite de fast-fooduri, iar masa de prânz, atunci când ne rupem o oră sau 30 de minute de la birou pentru ea, constă mai tot timpul în preparate rapide. Numai că, de cele mai multe ori, condiţiile de preparare de la un fast-food ne sunt necunoscute şi provoacă reticenţă, pentru că nu ştim sigur ce mâncăm, de fapt.
Din această toamnă, Aida Bistro, deschis pe bulevardul Carol, nr. 8 (fosta Gării) vine cu ceva nou în Craiova, fiind singura locaţie din oraş unde sandvișuri, salate şi chiar paste se prepară în faţa clientului în numai câteva minute. Aida Bistro este, prin rapiditatea servirii şi prin preţurile avantajoase, un fast-food. Dar termenul „bistro“ i se potriveşte mult mai bine, căci locul este intim şi primitor, amenajat cu gust, iar mâncărurile se pot servi direct aici, la cele câteva mese cu scaune cochete, care îi dau locului un aer de micuţ restaurant franţuzesc.
Pâinea folosită la sandvişuri se coace direct la bistro, dressing-urile pentru salate sunt homemade, pastele se prepară în numai trei minute, iar clientul poate asista la întreg procesul de „creaţie“, ceea ce este o noutate în oraşul nostru. Sandvişurile din meniu sunt numai preparate de bază, deoarece clienţii le pot personaliza pe loc după bunul plac, adăugând ingredientele preferate. Fiecare îşi poate alege topping-uri de legume fără costuri suplimentare, iar un topping de carne sau caşcaval costă numai doi lei. Însă un sandviş comandat direct din meniu este, oricum, foarte generos, aşa că este foarte posibil să nu simţiţi nevoia să-l completați cu alte ingrediente.
Nici amatorii de pizza nu sunt neglijaţi, existând o varietate de preparate din această categorie. Iar dacă vreţi şi un desert, vă puteţi alege din apetisantele prăjituri oferite de cofetăria Aida, care vă fac cu ochiul din vitrină de cum aţi ajuns la bistro.
Totul sănătos, rapid şi bine preparat! Iar dacă nu credeţi, aici chiar vă puteţi convinge singuri, cu ochii voştri.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS