17.2 C
Craiova
marți, 21 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalTotul are un început: reţea de alimentare cu apă în Brestei!

Totul are un început: reţea de alimentare cu apă în Brestei!

După ani de aşteptări şi promisiuni în van ale autorităţilor, locuitorii din Brestei vor avea reţea de alimentare cu apă.
Deocamdată este vorba despre zona cuprinsă între intersecţia străzii Brestei cu strada Pelendava şi intersecţia cu strada Fermierului, însă există deja planuri pentru extinderea lucrărilor. „Realizarea acestui proiect este un efort propriu al Primăriei Craiova şi al Companiei de Apă Oltenia. Mă bucur că, astfel, câteva sute de case vor avea, în sfârşit, acces la apă potabilă. Această zonă a Craiovei este absolut prioritară pentru proiectele de introducere a utilităţilor. Obiectivul nostru este ca în următorii patru ani să nu mai fie nici o stradă din oraş neracordată la reţelele de utilităţi“, a declarat Cosmin Enea, candidat din partea USL pentru Colegiul 1 Camera Deputaţilor, prezent lunea trecută la inaugurarea lucrărilor, alături de primarul Lia Olguţa Vasilescu.  

Cu agenda completată de locuitorii din Brestei

De altfel, întâlnirile cu locuitorii din Brestei au devenit o obişnuinţă pentru Cosmin Enea. În weekendul trecut, acesta a avut un lung şir de discuţii cu ei, locuitorii din Brestei stabilindu-i în mod direct agenda. Lipsa canalizării şi a reţelei cu apă se numără printre principalele lor probleme. „Iată că au fost făcuţi primii paşi cu aceste lucrări. Acum ştiu ce eforturi financiare şi tehnice presupune o astfel de investiţie şi voi şti cum să sprijin în parlament continuarea acestui proiect“, a mai spus Enea.

Maria Vilceanu

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS