28.4 C
Craiova
luni, 6 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalUn mort şi trei răniţi din cauza unui câine comunitar

Un mort şi trei răniţi din cauza unui câine comunitar

Un bărbat şi-a pierdut viaţa şi alţi trei au fost răniţi grav în urma unui accident de circulaţie produs, ieri, pe DN6, în apropiere de localitatea doljeană Beharca, după ce şoferul unei autoutilitare a încercat să evite un câine, a intrat pe contrasens şi a lovit frontal un autoturism care circula regulamentar.
Potrivit poliţiştilor din cadrul IPJ Dolj, Marius Apostu, de 36 de ani, din localitatea doljeană Şimnicu de Sus, în timp ce conducea ieri-dimineaţă un VW Transporter pe DN 6 dinspre Craiova către Filiaşi, în apropiere de Beharca a pierdut controlul direcţiei de mers după ce a tras brusc de volan pentru a evita un maidanez care intrase pe şosea. Maşina scăpată de sub control a ajuns pe contrasens, unde a lovit frontal o Dacie Logan condusă regulamentar din sens opus de Nicolae Petrea, de 53 de ani, din Brădeşti. În urma impactului puternic dintre cele două autovehicule, Transporterul a fost proiectat în afara drumului şi s-a răsturnat, în total fiind rănite grav patru persoane, cei doi şoferi şi pasagerii lor.
La locul accidentului au fost trimise mai multe ambulanţe, dintre care una de la SMURD, dar şi un echipaj de descarcerare, care au preluat răniţii şi i-au transportat la Spitalul de Urgenţă Craiova. Potrivit medicilor craioveni, unul dintre cei răniţi – Emilian Vieru, de 52 de ani, pasager în Dacia Logan, a fost adus de ambulanţa SMURD în stare foarte gravă şi nu a mai putut fi resuscitat după ce a intrat în stop cardio-respirator.
Ceilalţi răniţi, şoferii Marius Apostu şi Nicolae Petrea, dar şi Ionuţ Budara, de 30 de ani, pasager în VW Transporter, au rămas internaţi la Spitalul de Urgenţă Craiova. Poliţiştii doljeni au mai precizat că pe numele şoferului Transporterului a fost întocmit un dosar penal pentru comiterea infracţiunii de ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS