17.6 C
Craiova
luni, 29 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalArbitru bătut în timpul meciului

Arbitru bătut în timpul meciului

Un arbitru de 22 de ani, din Craiova, a fost internat la Secţia neurochirurgie a Spitalului de Urgenţă Craiova duminică, după ce a fost lovit în cap cu o sticlă la finalul unui meci de fotbal disputat între echipele de Liga a VI-a Torentul Secui şi A.S. Gherceşti în comuna doljeană Tesc.
Gheorghe Berceanu, observatorul Asociaţiei Judeţene de Fotbal (AJF) Dolj la meciul dintre Torentul Secui şi A.S. Gherceşti, a precizat că meciul s-a jucat la Teasc pentru că terenul echipei din Secui a fost suspendat trei etape din cauza actelor de huliganism ale suporterilor.
De data aceasta, Dragoş Doicu, unul dintre arbitrii tuşieri, a căzut victima suporterilor. „Am fost arbitru de linie la partida de ieri (duminică – n.r. ) şi încă de la început unii spectatori ne-au înjurat pe mine, pe observator, dar şi pe ceilalţi arbitri. La un moment dat, cam prin minutul 85, după un gol al oaspeţilor, doi bărbaţi, băuţi şi cu sticle de bere în mână, s-au dus la observator şi l-au lovit, după care au venit la mine. Ştiu că unul dintre ei mi-a dat cu sticla în cap, am ridicat mâna să mă apăr, însă m-a lovit în ochiul stâng, după care nu mai ştiu nimic“, a povestit Dragoş Doicu. Văzând că tânărul arbitru şi-a pierdut cunoştinţa, observatorul Gheorghe Berceanu a chemat o ambulanţă, care l-a transportat pe rănit la Spitalul de Urgenţă Craiova. Medicul neurochirurg Alexandru Cameniţă a declarat că, din fericire, deşi a suferit mai multe leziuni cerebrale, tânărul nu are nevoie de o intervenţie chirurgicală. Va rămâne internat sub tratament şi sub supravegherea medicilor câteva zile.
Reprezentanţii IPJ Dolj au comunicat că în acest caz a fost întocmit un dosar penal pentru comiterea infracţiunii de lovire şi alte violenţe. Poliţiştii au reuşit să identifice doi bărbaţi care sunt suspectaţi că l-au lovit pe arbitru. Este vorba de Marin Mitru, de 42 de ani, şi Marin Anunţa, de 43 de ani, ambii din comuna Teasc, care s-au ales cu dosare penale pentru comiterea infracţiunii de lovire şi alte violenţe.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS