11.7 C
Craiova
marți, 14 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalS-a răsturnat cu „bulgăroaica“ în şanţ

S-a răsturnat cu „bulgăroaica“ în şanţ

Două tinere din comuna doljeană Almăj care ieşiseră la „ocazie“ pe DN6, au fost rănite grav, sâmbătă, de o maşină al cărui şofer a încercat să evite impacul cu un autoturism care circula în faţa sa şi s-a răsturnat în şanţ.
Potrivit reprezentanţilor IPJ Dolj, Iulian Șnabel, de 40 de ani, din Giurgiu, în timp ce conducea un Mitsubishi înmatriculat în Bulgaria pe DN6, dinspre Filiași spre Craiova, nu a păstrat o distanță corespunzătoare față de un Opel care circula în fața sa și, pentru a evita impactul cu acesta, a tras brusc de volan către dreapta. Maşina a lovit două tinere care se aflau la „ocazie“, pe partea dreaptă a drumului, după care s-a răsturnat în şanţ. Cele două femei, Luminița Bălașa, de 27 de ani, și Geta Sârbu, de 29 de ani, ambele din comuna doljeană Almăj, au fost transportate la Spitalul de Urgență din Craiova, unde au primit îngrijiri medicale.
Şoferul maşinii răsturnate a scăpat cu câteva zgârieturi.
Poliţiştii doljeni au precizat că pe numele șoferului din Giurgiu a fost întocmit dosar penal pentru comiterea infracțiunii de vătămare corporală din culpă.
Tot sâmbătă, tot pe DN6, un craiovean de 83 de ani şi-a pierdut viaţa în urma unui accident de circulaţie. În jurul orei 20.00, George Dobrică, de 56 de ani, din Craiova, în timp ce conducea o Dacie Logan pe drumul comunal 195, când a ajuns la intersecţia cu DN 6 nu a acordat prioritate de trecere unei autoutilitare conduse de Ştefan Maria, de 35 de ani, din Craiova, cu care s-a tamponat violent. În urma impactului, Stelian Dobrică, de 83 de ani, din Craiova, pasager pe bancheta din spate a Daciei, şi-a pierdut viaţa. Şoferul a fost rănit uşor, iar un alt pasager al Daciei, Nicolae Ene, de 61 de ani, tot din Craiova, a fost rănit grav.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS