16.5 C
Craiova
marți, 14 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalMonstrul din Dunăre

Monstrul din Dunăre

Doi pescari din Mehedinţi au scos din Dunăre un somn care cântăreşte peste 50 de kilograme, pe care l-au prins cu un peştişor de 20 de grame, o caracudă. Cei doi pescari de ocazie pescuiau din barcă, la lansetă, în comuna Hinova, şi au avut surpriza ca din adâncuri să apară un peşte care poate înghiţi cu uşurinţă piciorul unui bărbat.
Monstrul de peste 1,70 m lungime s-a lăsat păcălit de un peştişor de câţiva centimetri. Cei doi pescari s-au luptat mai bine de o jumătate de oră să urce peştele în barcă şi să-l aducă la mal. „Are în jur de 50 de kilograme. Am aşteptat destul până să vină, l-am prins la caracudă, este foarte mare. Eu pescuiesc de foarte mult timp, dar niciodată nu am prins aşa ceva, este un monstru. Mai bine de un kilometru ne-am luptat cu el ca să-l aducem la barcă“, a spus unul dintre pescari.
Trecătorii au rămas uimiţi de imensul peşte şi mulţi s-au oprit să îl admire.
Invidioşi, ceilalţi pescari au spus că ei nu reuşesc să prindă un astfel de peşte pentru că de cele mai multe ori plasele se rup şi scapă.
„De obicei, nu prea vine la plasă, pentru că o vede şi se duce, fuge, doar la cârlig trage!“, a mai explicat un pescar din Hinova.
Peştele va fi vândut unui restaurant de profil din Drobeta Turnu Severin şi va fi servit la o petrecere privată.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS