13.3 C
Craiova
marți, 14 mai, 2024
Știri de ultima orăLocal„Fly Around Me“, un nou single Bladi & Dr Mako

„Fly Around Me“, un nou single Bladi & Dr Mako

Bladi & Dr Mako, craiovenii care se află de ceva vreme în topurile din Spania, şi nu numai, îşi lansează cea de-a doua piesă dance, „Fly Around Me“. Melodia va fi cântată în premieră cu ocazia Zilelor Craiovei, pe scena amplasată în Piaţa „Mihai Viteazul“, trupa fiind invitată să concerteze sâmbătă, 27 octombrie, după ora 20.00. Mai mult, tot în cursul acestei săptămâni, ei vor lansa şi videoclipul acestei melodii în mediul virtual.
„Fly Around Me“, a povestit Dr Mako (Alin Macovei Moraru), este o piesă dinamică, de club, care combină ritmurile moderne, specifice acestui gen, cu vocea puternică a lui Adi. „Am făcut, de fapt, un remake după o variantă pop-rock, compusă în urmă cu un an. O parte din videoclipul piesei a fost filmat în condiţii meteo nefavorabile, pe Transalpina, într-un punct de maximă altitudine. Ne-a plouat, ne-a fulgerat, ne-a bătut  vântul, însă tot am reuşit să filmăm ceea ce ne-am propus“. Bladi (Adi Blejoiu) a spus că „au ieşit nişte cadre minunate, cu o panoramă aproape ireală. Am filmat pe buza unei prăpastii, unde am descoperit şi o floare de colţ. A meritat efortul!“. Bladi & Dr Mako au continuat filmările în Parcul „Romanescu“, unde tinerii actori Ruxandra Chelaru şi Vlad Popescu au dat viaţă unei poveşti de dragoste imaginate de componenţii trupei, împreună cu regizorul Andrei Ursu. „Este, de fapt, o poveste cu îngeri. Mulţumim echipei noastre, celor care au filmat cu noi sus, la Rânca, dar şi în parc, pentru efort! Suntem încântaţi de videoclip şi abia aşteptăm să îl prezentăm fanilor noştri!“, a completat Dr Mako.
Ca şi „Alive“, prima piesă, „Fly Around Me“ a fost solicitată de casa de discuri spaniolă specializată în muzică dance, Squad Music. „Cei de la Squad ne-au făcut o surpriză şi au organizat un concurs de remixuri pentru prima noastră piesă, ce pot fi ascultate pe pagina noastră de Facebook sau pe site-urile specializate, precum Beatport şi iTunes“, a precizat Adi Blejoiu.
Anca Ungurenuş

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS