17.6 C
Craiova
luni, 29 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalŞi-a înjunghiat nevasta şi copilul

Şi-a înjunghiat nevasta şi copilul

Un tânăr craiovean a fost arestat preventiv duminică, pentru comiterea infracţiunii de tentativă de omor deosebit de grav, după ce, sâmbătă, a încercat să-şi înjunghie soţia şi fiica.
Adrian Eugeniu Buzdugan, de 36 de ani, din Craiova, a fost reţinut sâmbătă, după ce, în urma unui scandal produs în locuinţa părinţilor săi din cartierul craiovean Craioviţa Nouă, şi-a înjunghiat soţia şi a tăiat-o cu un cuţit la gât pe fiica lor de trei ani.
În urma cercetărilor făcute în acest caz de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj s-a stabilit că Adrian Eugeniu Buzdugan şi soţia sa, Elena Ionica, de 30 de ani, au fost plecaţi o perioadă în Germania, la muncă.
Pentru că nu şi-a mai găsit un loc de muncă, bărbatul s-a întors la Craiova, la socrii săi, unde locuise împreună cu soţia sa şi fetiţa lor. După ce a surprins o discuţie între Elena şi mama ei, în care soţia sa spunea că ar fi bine ca el să nu mai vină în Germania, pentru că o face de râs, Buzdugan şi-a luat fetiţa şi s-a mutat în cartierul Craioviţa Nouă, la părinţii lui. Ulterior, după mai multe certuri cu soţia sa, a sunat-o şi i-a spus că divorţează, iar copilul va rămâne la el. Aceste ameninţări au făcut-o pe Elena Buzdugan să se întoarcă în ţară, iar sâmbătă s-a dus la soţul său pentru a-l convinge să-i dea fetiţa. Cei doi s-au certat, iar Buzdugan a pus mâna pe un cuţit de bucătărie şi şi-a înjunghiat soţia de două ori. Mama lui i-a luat cuţitul din mână, însă bărbatul a găsit un cuţit pentru desfăcut conserve şi i-a strigat soţiei că mai bine îşi omoară fetiţa decât să i-o dea ei. A prins-o pe fetiţă şi a încercat să îi taie gâtul, însă, din fericire, cuţitul nu era ascuţit. Cea mică a scăpat cu câteva zgârieturi în zona gâtului. Cea care a anunţat poliţia a fost chiar mama lui Adrian Buzdugan, acesta fiind reţinut de poliţiştii care au ajuns la faţa locului. Elena Buzdugan şi fiica sa au fost transportate la Spitalul de Urgenţă Craiova, unde medicii au stabilit că loviturile de cuţit aplicate i-au pus femeii viaţa în pericol, iar fetiţa de trei ani a suferit leziuni uşoare. După ce a fost audiat, craioveanul a fost reţinut, iar duminică Tribunalul Dolj a emis pe numele lui un mandat de arestare preventivă pe o perioadă de 29 de zile pentru comiterea infracţiunii de tentativă de omor deosebit de grav.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS