14.2 C
Craiova
joi, 16 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalRecurs cu cântec la Asociaţia nr.14

Recurs cu cântec la Asociaţia nr.14

Curtea de Apel Craiova urmează să judece recursul formulat de Floarea Segărceanu, fosta administratoare a Asociaţiilor de Proprietari nr. 14 şi 30 Cămin 2 din cartierul craiovean Brazda lui Novac, acuzată că, între 1997 şi 2002, a făcut o „gaură“ în gestiune de peste 80.000 de lei, potrivit ultimei expertize contabile.
Marţi, 2 octombrie, Tribunalul Dolj a dispus ca Floarea Segărceanu, administratoarea, contabila şi casiera Asociaţiei nr.14 Brazda lui Novac între octombrie 1996 – mai 2002 şi, între ianuarie 1998 şi 1 februarie 2002, administratoare şi casieră la Asociaţia nr. 30 Cămin 2 Brazda lui Novac, să achite Asociaţiei nr. 14 despăgubiri în valoare de 80.093 de lei. Femeia a fost trimisă în judecată în anul 2005 pentru comiterea infracţiunilor de delapidare şi fals în înscrisuri sub semnătură privată, fiind acuzată că, potrivit unei expertize contabile efectuate în 2002, a adus un prejudiciu de 31.034 de lei celor două asociaţii.
Fosta administratoare Floarea Segărceanu a precizat pentru GdS că este acuzată pe nedrept în acest dosar, din cauza actualului administrator al Asociaţiei de Proprietari nr.14, care ar fi dosit din documente. În plus, ultima expertiză contabilă ar fi fost făcută fără a se ţine seama de toate documentele, motiv pentru care deja a făcut recurs împotriva hotărârii Tribunalului Dolj. „El (Mihail Bozdogescu, actualul administrator – n.r.) a furat şi eu suport consecinţele. L-am dat în judecată pentru că a ascuns din documente, iar pe unele le-a modificat. Parchetul a considerat că faptele s-au prescris, dar acest lucru nu înseamnă că nu e vinovat“, a explicat Floarea Segărceanu. În ceea ce priveşte acuzaţiile aduse de anchetatori – că a folosit banii locatarilor pentru a alimenta autoturismul personal ori că a încasat bani, deşi îi fusese desfăcut contractul de muncă, fosta administratoare a precizat că la acea dată avea contract de muncă valabil. Sumele de banii pentru combustibil au fost aprobate legal în comitetul Asociaţiei de Proprietari, iar în patru ani a alimentat numai cu 2.000 de litri de combustibil, deşi avea dreptul la… 2.400 de litri (50 de litri pe lună).

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS