26.7 C
Craiova
marți, 21 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljŞi-a violat mama, iar când a ieşit din puşcărie şi-a violat sora

Şi-a violat mama, iar când a ieşit din puşcărie şi-a violat sora

Un bărbat, de 29 de ani, din comuna doljeană Giurgiţa a fost arestat preventiv, ieri, pentru comiterea infracţiunilor de incest şi viol, după ce şi-a ameninţat sora cu un cuţit şi a violat-o în prezenţa copilul ei de cinci ani.
Reprezentanţii IPJ Dolj au comunicat că, duminică, poliţişti din Segarcea l-au reţinut pentru 24 de ore pe Ion Diaconu, de 29 de ani, din comuna Giurgiţa, suspectat de comiterea infracţiunilor de incest şi viol. Din cercetările poliţiştilor s-a stabilit că, în noaptea de sâmbătă spre duminică, Diaconu a intrat peste sora sa în cameră, a ameninţat-o cu un cuţit şi a întreţinut raporturi sexuale cu ea.
Bărbatul nu este la prima infracţiune de acest fel, el fiind arestat în septembrie 2005 după ce şi-a violat mama şi a supus-o la perversiuni sexuale. Ulterior, a fost condamnat de Judecătoria Segarcea la şapte ani de închisoare şi a stat după gratii până pe 20 septembrie anul acesta. După nici două săptămâni de când s-a întors acasă, a făcut acelaşi lucru şi cu sora sa, Doina B., de 46 de ani.
Femeia a povestit în faţa anchetatorilor că fratele său a ameninţat-o cu moartea cu un cuţit şi a violat-o. Nu a ţinut cont nici măcar de faptul că în cameră era şi copilul ei de cinci ani.
După o noapte petrecută în arest, ieri, Ion Diaconu a fost dus la Judecătoria Segarcea cu propunere de arestare preventivă pentru comiterea infracţiunilor de incest şi viol. Instanţa a emis pe numele bărbatului un mandat de arestare preventivă pentru 29 de zile, hotărârea judecătorilor din Segarcea putând fi atacată cu recurs la Tribunalul Dolj.
Potrivit Codului Penal, incestul – raportul sexual între rude în linie directă sau între fraţi şi surori, se pedepseşte cu închisoarea de la 2 la 7 ani, iar violul, cu închisoare între 3 şi 10 ani.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS