10.9 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalRazie la Piaţa Centrală

Razie la Piaţa Centrală

Poliţia Locală Craiova a organizat, în noaptea de joi spre vineri, o razie de mare amploare printre angrosiştii din Piaţa Centrală. Razia a fost efectuată la solicitarea locatarilor de pe strada Nicolae Bălcescu, disperaţi de gălăgia pe care comercianţii de legume şi fructe o fac în fiecare noapte la intrarea în piaţă.
Zeci de poliţişti locali de la compartimentele Control Comercial, Circulaţie şi Ordine Publică i-au verificat pe comercianţii care veneau la piaţă cu dubele încărcate cu marfă. Unii au fost prinşi cu produse pentru care nu aveau certificat de producător, alţii nu aveau actele maşinilor în regulă, iar alţii nu dețineau vinietă pentru parcare. Într-unul dintre cazuri, un şofer care n-avea acte pentru marfă şi-a aruncat produsele peste gardul pieţei, apoi a dispărut în noapte. Controlul oamenilor legii a fost efectuat pe fundal muzical de… acordeon, graţie unui bărbat care se gândise să dea un mic concert câtorva prieteni de pahar, într-un bar din zona pieţei.
Poliţiştii locali au dat cu această ocazie 15 sancţiuni, în valoare totală de 2.000 de lei, iar Octavian Mateescu, directorul Poliţiei Locale Craiova, a promis că astfel de controale la intrarea în pieţe vor deveni ceva obişnuit în Bănie.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS