15.3 C
Craiova
miercuri, 8 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalGrozeşti, comuna fără nici un metru de asfalt

Grozeşti, comuna fără nici un metru de asfalt

Localnicii din Grozeşti, judeţul Mehedinţi sunt nemulțumiți de aleşii locali, despre care spun că ocupă funcţii degeaba, pentru că nu fac nimic pentru comună, iar, atunci când mai fac câte ceva, nu iese nimic bun.
La începutul acestui an, Consiliul Judeţean Mehedinţi a alocat Primăriei Grozeşti bani pentru asfaltare şi reabilitare de drumuri, însă nici de această dată nu s-a făcut nimic. Ultima investiţie în comuna Grozești este un drum de 500 de metri lungime şi patru lăţime, pe care primăria a cheltuit 150.000 de lei. Drumul nu a fost nici măcar asfaltat, doar pietruit.
„Dacă plouă mai mult, nu se poate intra cu nici un fel de maşină prin sate, decât cu tractorul, pe jos sau cu căruţa, pentru că nămolul trece de gleznă. Plus că sunt gropi pe care nu ai cum să le ocoleşti. Domnul primar zicea că nu primeşte fonduri de la judeţ ca să facă drumurile, dar am înţeles că acum a primit, dar au stat toată toamna maşinile aici, se învârteau toată ziua pe câţiva metri şi nu se vedea nimic. Păi aşa crede el că se face treaba? Unde sunt banii? De ce nu îl trage nimeni la răspundere? Să vină cineva în control!“, au spus câțiva localnici.
Oamenii din cele patru sate componente ale comunei Grozeşti aşteaptă cu sufletul la gură demararea lucrărilor la modernizarea şi asfaltarea drumurilor, însă nimic nu s-a materializat.
„Ca la noi în comună cred că nu s-a mai întâmplat în altă parte, aşa bătaie de joc din partea primarului. Este primar de atâţia ani şi nu a fost în stare să facă nimic bun pentru comuna asta. Am auzit că a cheltuit 150.000 de lei pe uliţa asta. Păi ăsta este drum care să coste atât de mult? A băgat grederul şi a pus nişte piatră, care la prima ploaie se duce toată“, a spus un localnic din Grozeşti.
Primarul spune că oamenii au fost îndemnaţi de rivalii săi politici ca să spună că sunt nemulţumiţi şi de aceea nu va mai face nimic pentru comună.
„De-a lungul anilor am tot încercat şi am depus nenumărate proiecte pentru reabilitarea drumurilor, însă ori nu au fost aprobate, ori s-a întârziat cu banii. Acum am acest drum în lucru pentru care am primit bani de la consiliul judeţean. Nu este încă terminat, dar nu îi înţeleg pe oameni de ce se lasă influenţaţi de adversarii politici? Chiar încerc să fac ceva pentru comună, dar, dacă oamenii nu mă sprijină, nu voi mai face nimic. Să vedem atunci ce vor mai spune! Sunt câteva familii care sunt influențate de politică şi de aceea vin şi fac scandal“, a spus Gheorghe Coman, primarul comunei Grozeşti.
Până în prezent, în comuna Grozeşti nu a fost turnat nici măcar un metru de asfalt.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

4 COMENTARII