22.8 C
Craiova
luni, 29 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalS-a îmbătat şi a alertat poliţia, pompierii şi ambulanţa

S-a îmbătat şi a alertat poliţia, pompierii şi ambulanţa

Un craiovean s-a ales cu o amendă de 500 de lei ieri după-amiază, după ce s-a îmbătat şi a anunţat la 112 că mai are doar două ore de trăit, punând pe drumuri poliţia, pompierii şi ambulanţa. Valeriu Badea, de 47 de ani, a sunat la 112 în jurul orei 15.00 şi a spus că are nevoie de un medic, pentru că o să moară în două ore. Un echipaj de la Ambulanţă a plecat către adresa indicată de bărbat – blocul E7, din apropierea Aeroportului Craiova. La faţa locului a fost dirijat şi un echipaj de poliţişti şi, pentru că bărbatul care sunase la 112 nu a răspuns la uşă, au fost chemaţi şi pompierii de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Dolj, care au spart uşa.
Poliţiştii şi medicii care au intrat în locuinţa bărbatului l-au găsit pe acesta dormind, beat mort. Oamenii legii abia au reuşit să se înţeleagă cu el şi au stabilit că Badea nu avea nimic în afara stării avansate de ebrietate.
Reprezentanţii IPJ au precizat că bărbatul a fost amendat pentru că a pus degeaba pe drumuri poliţiştii, pompierii şi ambulanţa.
„Persoana în cauză a fost sancţionată cu o amendă în valoare de 500 de lei pentru apelarea nejustificată a Serviciului Naţional pentru Apeluri de Urgenţă 112“, a precizat agent Amelia Căprărin, purtătorul de cuvânt al IPJ.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

5 COMENTARII