19.6 C
Craiova
miercuri, 22 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalUn mort, patru răniţi şi două maşini răsturnate

Un mort, patru răniţi şi două maşini răsturnate

O femeie şi-a pierdut viaţa şi alte patru persoane au fost rănite duminică, după ce maşinile în care se aflau au fost implicate în două accidente de circulaţie, unul produs în apropierea localităţii Călăraşi şi altul în Craiova.
Poliţiştii din cadrul IPJ Dolj au comunicat că duminică dimineaţă, în jurul orei 5.30, Emilia Răţoiu, de 35 de ani, din Dăbuleni, în timp ce conducea un autoturism Mazda pe DN 54A dinspre Corabia către Bechet, în apropierea localităţii Călăraşi a pierdut controlul direcţiei, a intrat pe contrasens şi s-a răsturnat în afara drumului. În urma accidentului, pasagera de pe locul din dreapta-faţă, Cojocaru Mariana, de 39 de ani, tot din Dăbuleni, şi-a pierdut viaţa. Şoferiţa a suferit leziuni uşoare, care nu i-au pus viaţa în pericol. Oamenii legii au stabilit că accidentul s-a produs din cauza vitezei excesive cu care circula şoferiţa.
Un accident asemănător, însă fără urmări tragice, a avut loc duminică seară, în jurul orei 20.00, pe bulevardul 1 Mai din Craiova.
Poliţiştii au stabilit că Costinel Sălcianu, de 22 de ani, din Craiova, care conducea o Dacie Logan pe bulevardul 1 Mai, la intersecţia cu strada Deva a pierdut controlul direcţiei, a lovit bordura dinspre spaţiul verde care desparte cele două sensuri de mers şi s-a răsturnat.
Atât şoferul, cât şi cei doi pasageri din autoturism, Francovschi Gabriela, de 19 ani, şi Mădălin Budulan, de 22 de ani, ambii din Craiova, au fost răniți uşor. Poliţiştii au stabilit că şi acest accident a fost cauzat de viteza excesivă cu care circula tânărul şofer.
Reprezentanţii IPJ Dolj au precizat că ambii şoferi sunt cercetaţi penal pentru comiterea infracţiunii de ucidere din culpă, respectiv vătămare corporală din culpă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

8 COMENTARII