13.4 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalUn tânăr „a zburat“ 100 de metri cu maşina de pe DE 70

Un tânăr „a zburat“ 100 de metri cu maşina de pe DE 70

Un tânăr de 18 ani din Strehaia a scăpat cu viaţă ca prin urechile acului în noaptea de sâmbătă spre duminică, după ce maşina pe care o conducea „a zburat“ de pe DE 70 mai bine de 100 de metri şi a aterizat în afara părţii carosabile, pe un teren agricol.
„Conducătorul unui autoturism marca Scoda Octavia a pierdut controlul volanului într-o curbă pe Drumul European 70 în dreptul localităţii Faţa Cremenii, moment în care maşina a ieşit de pe carosabil şi a ajuns pe un teren agricol. Şoferul a fost aruncat din maşină la câţiva metri, fiind găsit de participanţii la trafic care au sunat la ambulanţă. Din primele verificări, se pare că accidentul s-a produs din cauza neatenţiei şoferului. În continuare se fac cercetări“, a declarat Robert Coman, subcomisar în cadrul IPJ Mehedinţi.
Victima a fost transportată la Spitalul Judeţean din Drobeta Turnu Severin cu mai multe leziuni, însă nici una nu îi pune viaţa în pericol.
„Victima a suferit un politraumatism, respectiv un traumatism forte la nivelul membrului inferior stâng, posibil fractură femurală, un traumatism la umărul drept şi un traumatism abdominal cu contractură musculară. A fost preluat de medicii de la UPU, unde va primi toate îngrijirile medicale“, a declarat Aurelia Veropaeva, medic ambulanţă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

4 COMENTARII