15.3 C
Craiova
miercuri, 8 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalUn poliţist a ras doi copaci cu maşina

Un poliţist a ras doi copaci cu maşina


Un agent din cadrul IPJ Dolj a fost grav rănit şi a ajuns la Spitalul de Urgenţă Craiova aseară, după ce s-a răsturnat cu maşina pe care o conducea pe strada Calea Severinului din municipiu.
Reprezentanţii IPJ au comunicat că agentul-şef Ion Niţu, de 35 de ani, subofiţer în cadrul compartimentului de Investigaţii Criminale al Secţiei 2, în timp ce conducea aseară, în jurul orei 17.30, un VW Passat pe Calea Severinului către cartierul Craioviţa Nouă, după ce a trecut de intersecţia cu bulevardul Tineretului a pierdut controlul direcţiei de mers.
Maşina scăpată de sub control a intrat pe trotuarul de pe partea dreaptă a drumului, a smuls doi copaci din rădăcini, după care s-a răsturnat.
Agentul, care era singur în autoturism, a fost scos dintre fiarele contorsionate de echipajul de Descarcerare sosit de urgenţă la faţa locului şi a fost transportat în stare gravă, cu multiple traumatisme, la Spitalul de Urgenţă Craiova.
Poliţiştii din cadrul IPJ Dolj au mai precizat că agentul era în afara programului şi se îndrepta către locuinţa sa în momentul producerii accidentului.
Până aseară, ofiţerii de la Rutieră nu se pronunţaseră în privinţa cauzelor producerii accidentului, acestea urmând să fie stabilite după terminarea cercetărilor de la faţa locului.
La închiderea ediţiei, poliţistul se afla în stare gravă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

61 COMENTARII