19.5 C
Craiova
sâmbătă, 18 mai, 2024
Știri de ultima orăLocal„Love Stories“ vine la Teatrul Naţional din Craiova

„Love Stories“ vine la Teatrul Naţional din Craiova

Teatrul Naţional „Marin Sorescu“ din Craiova va găzdui luni, 24 octombrie, începând cu ora 19.00, în sala „Amza Pellea“, spectacolul Teatrului „Metropolis“ din Bucureşti, „Love Stories“ („Labirintul“). Acesta este şi marele câştigător al Galei UNITER, fiindu-i decernat de către juriu premiul pentru cea mai bună piesă românească a anului trecut.
Scrisă de Radu F. Alexandru, regizată de Claudiu Goga şi cu o scenografie de Lia Dogaru, piesa îi are în distribuţie pe Maia Morgenstern, Mircea Rusu, Diana Cavallioti şi Alexandru Pavel, cu participarea inedită a lui Emil Hurezeanu, care va avea rolul de povestitor. Timp de aproximativ două ore, ei vor vorbi despre două generaţii, două cupluri – părinţi şi copii, redând o emoţionantă poveste a căutărilor de sine, un labirint al emoţiilor şi al dramelor existenţiale.
De fapt, spectacolul vorbeşte despre acceptare şi autenticitate, despre fascinanta relaţie între autor şi personajele lui, despre limite şi despre tabuuri, despre matricea existenţială a fiecăruia dintre noi.
Spectacolul a avut prima reprezentaţie la Teatrul „Metropolis“ din Capitală pe 1 septembrie. Preţul unui bilet de intrare este de 60 de lei şi poate fi cumpărat de la agenţia de bilete a Naţionalului craiovean.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS