12.6 C
Craiova
sâmbătă, 4 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalUmor şi voie bună la Slatina

Umor şi voie bună la Slatina

Astăzi începe a șaptesprezecea ediţie a festivalului-concurs de umor „Oltenii şi restu’ lumii“. Evenimentul îl va avea ca invitat de onoare pe Claudiu Bleonţ, dar nu vor lipsi nici caricaturiştii Ştefan Popa Popa’ S şi Gabriel Bratu.
Manifestarea va debuta la ora 11.11, punctul de întâlnire fiind la Podul Olt. Se va continua cu o paradă a portului popular de la magazinul Oltul până la Casa de Cultură a Tineretului, iar la ora 15.00 va avea loc, la Biblioteca Judeţeană „Ion Minulescu“, lansarea cărţii „Facă-se voia Ta“ a lui Constantin Voinescu. La ora 18.00, Centrul Cultural „Eugen Ionescu“ va găzdui spectacolul-teatru „Măgura“, iar la 19.19, Ansamblul profesionist „Doina Oltului“ va susține un spectacol folcloric pe esplanada Casei de Cultură a Tineretului.
Manifestările vor continua şi vineri, 7 octombrie, când, la ora 13.13, la cafeneaua Art-Delia din Slatina, se vor desfășura o expoziţie de pictură, duelul epigramiştilor şi premierea acestora.
Spectacolul va continua în incinta Complexului cultural „Eugen Ionescu“, unde vor avea loc mai multe vernisaje şi lansări de carte, iar apoi un microrecital semnat de Claudiu Bleonţ şi premierea interpreţilor de umor, activitate care va încheia festivalul.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS