13.4 C
Craiova
luni, 29 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalProcesul lui Avram trenează din cauza poliţiei

Procesul lui Avram trenează din cauza poliţiei

Procesul în care este judecat Gheorghe Avram, adevăratul vinovat din dosarul „Ţundrea“, trenează şi din cauza faptului că poliţiştii din Târgu-Cărbuneşti nu ajută cu informaţii instanţa de judecată.
La termenul de ieri, judecătorul Gheorghe Constantinescu şi-a manifestat nemulţumirea faţă de şeful Poliţiei Târgu-Cărbuneşti, care nu a trimis datele referitoare la adresele câtorva martori citaţi în dosar. În ultima lună, nici unul dintre martorii citaţi nu s-a prezentat la proces, despre unii dintre ei neştiindu-se cu exactitate unde domiciliază.
„Am luat legătura personal cu şeful poliţiei din Cărbuneşti, l-am rugat şi mi-a promis că va verifica dacă martorii mai locuiesc în Pojogeni sau unde stau acum. Nici acum nu mi-a trimis informaţiile“, a spus magistratul.
Potrivit avocatului Ionel Ordean, Gheorghe Avram susţine în continuare că nu este vinovat. Acesta a fost trimis în judecată de Parchetul General Bucureşti pentru uciderea Mioarei Gherasie, în vara anului 1992, faptă pentru care a fost condamnat în mod eronat Marcel Ilie Ţundrea. Anchetatorii au stabilit, în urma efectuării unui raport medico-legal, că tipul de ADN găsit în corpul victimei corespunde cu cel al lui Gheorghe Avram, şi nu cu cel al lui Marcel Ilie Ţundrea.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS