10.3 C
Craiova
sâmbătă, 11 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalGorjArestat pentru că şi-a violat mama de 72 de ani

Arestat pentru că şi-a violat mama de 72 de ani

Un gorjean, de 37 de ani, din comuna Borăscu, a fost arestat preventiv pentru 29 de zile, fiind acuzat de viol şi incest, după ce a abuzat sexual chiar de mama sa, o bătrână de 72 de ani.
Vineri după-amiază, poliţiştii din Borăscu au fost sesizaţi de un bărbat din comuna Bolboşi, despre faptul că soacra sa, Polina Staniu, de 72 de ani, din comuna Borăscu, a fost victimă a infracţiunii de viol, fapta fiind comisă chiar de către fiul acesteia, Dumitru Staniu, de 37 de ani. Bătrâna a fost transportată de urgenţă la spital, suferind o hemoragie internă. De pe patul spitalului, bătrâna le-a spus anchetatorilor că fiul său a mai abuzat-o sexual, seria incesturilor începând în primăvara anului trecut. La scurt timp de la sesizare, poliţiştii din Borăscu l-au depistat pe suspect, acesta fiind condus la sediul postului de poliţie pentru cercetări. În baza probatoriului administrat de către echipa operativă, formată din poliţişti ai Poliţiei Comunale Mătăsari şi ai Serviciului de Investigaţii Criminale, bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore şi a fost introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al IPJ Gorj.
„Sâmbătă, după ce a fost prezentat instanţei de judecată, magistraţii au admis cererea de arestare preventivă, iar suspectul va petrece 29 de zile în arest preventiv. Cercetările continuă pentru documentarea întregii activităţi infracţionale a suspectului“, a declarat Daniel Tică, purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

3 COMENTARII