17.9 C
Craiova
vineri, 17 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalMercedesul, viteza şi... maneaua

Mercedesul, viteza şi… maneaua

http:http://www.youtube.com/watch?v=6LwFJj-bgfA
După „isprava“ motociclistului care, anul trecut, a postat un film pe internet în care se „lăuda“ că a făcut câteva minute de la Craiova la Balş, şoferul unui Mercedes CLS se mândreşte că a făcut numai 15 minute până la Caracal, atingând aproximativ 250 km/h.
Filmul intitulat „Craiova – Caracal 250 km/h (15 min) speed – viteza“, care „tronează“ de ceva vreme pe youtube, ne arată un „mândru“ şofer de Mercedes, care, pe fondul unei manele de „calitate“, circulă cu aproximativ 250 km/h pe DN 6, între Craiova şi Caracal.
Reamintim că, anul trecut, pe youtube a fost postat un film în care apărea un motociclist care circula pe DE 574, între Craiova şi Balş, cu aproape 300 km/h.
După ce imaginile au apărut în presă, poliţiştii doljeni au comunicat că au deschis o anchetă pentru a stabili identitatea motociclistului. După câteva săptămâni, poliţiştii l-au descoperit pe motociclist şi au stabilit din declaraţiile acestuia că… filmuleţul era trucat. Tânărul le-a explicat poliţiştilor că pentru realizarea filmului a folosit mai multe secvenţe video descărcate de pe diverse site-uri de pe internet, pe care apoi le-a prelucrat cu ajutorul unui soft special.
Întrebaţi despre filmul în care apare şoferul unui Mercedes care circulă pe DN 6 cu mult peste limita de viteză legală, reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Dolj au precizat că „nu există certitudinea că filmul este autentic“. De asemenea, poliţiştii doljeni au explicat că din imaginile postate pe youtube nu se pot stabili tronsonul de drum pe care circulă şoferul şi nici identitatea acestuia. Poliţiştii au mai precizat că ofiţerii de la Rutieră „acordă o atenţie deosebită pentru prevenirea accidentelor rutiere produse din cauza vitezei excesive“. Poliţiştii pot sancţiona un şofer care depăşeşte limita legală de viteză numai dacă abaterea comisă de el este înregistrată cu mijloace tehnice omologate (radar – n.r.).

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

33 COMENTARII