28.1 C
Craiova
luni, 6 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalLiberalul Ramiro încearcă să fenteze legea

Liberalul Ramiro încearcă să fenteze legea

Implicat într-un accident rutier în luna octombrie, în zona Pădurii Saru, când un jandarm din Balş şi-a pierdut viaţa, liberalul Ramiro Vasile încearcă să fenteze legea. Deşi din primele cercetări ale poliţiştilor a reieşit faptul că liberalul băuse înainte de a se urca la volan, acesta a cerut acum recalcularea alcoolemiei.

Ramiro Vasile (foto), liberalul care a fost implicat într-un accident rutier în urma căruia un jandarm de 22 de ani, din Balş, şi-a pierdut viaţa, încearcă să scape basma curată din toată această poveste. Potrivit comisarului Claudia Radu, purtător de cuvânt în cadrul Inspectoratului Judeţean de Poliţie, acesta a cerut expertiza tehnică a maşinilor şi recalcularea alcoolemiei.
„Ramiro Vasile este cercetat pentru ucidere din culpă şi conducere sub influenţa alcoolului. Dosarul este în lucru la noi. În prezent aşteptăm rezultatele expertizei tehnice a ambelor maşini, precum şi raportul necropsiei. Ramiro Vasile a mai solicitat şi recalcularea alcoolemiei. În prezent, este cercetat în stare de libertate“, a declarat Claudia Radu.

Băut la volan

Sublocotenentul Cristinel Voicu, care a decedat în urma tragicului accident, era necăsătorit şi absolvise în anul 2007 Liceul Militar al MAI „Constantin Brâncoveanu“ din Ploieşti, iar în anul 2010 – Academia de Poliţie „A.I. Cuza“ din Bucureşti – Arma Jandarmi.
Pe 19 octombrie, în jurul orei 00.30, se afla în afara orelor de program când a fost implicat în evenimentul rutier în urma căruia a fost grav rănit, fiind transportat de urgenţă la Spitalul Militar Central „Carol Davilla“ din Bucureşti cu diagnosticul comă profundă, hematom extradural fronto-parietal dreapta posttraumatism prin accident rutier şi contuzie pulmonară.
Accidentul s-a produs în zona Pădurii Saru, pe DN 65. Potrivit poliţiştilor, Ramiro Valentin Vasile, de 33 de ani, din Slatina, în timp ce conducea autoturismul proprietate personală, nu a păstrat distanţa corespunzătoare în mers faţă de autovehiculul condus regulamentar în aceeaşi direcţie de jandarm, intrând în coliziune cu acesta. Conform oamenilor legii, Ramiro Vasile se afla sub influenţa băuturilor alcoolice, aparatul etilotest indicând o concentraţie de 0,48 mg/l alcool pur în aerul expirat.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

5 COMENTARII