5.3 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024

Scurte ştiri

Nicoleta Luciu şi Zsolt Jr., la echitaţie
Nicoleta Luciu, interpreta Sorayei din telenovela „Iubire şi onoare“, care va avea marea premieră în această toamnă, pe postul Acasă, îl duce pe fiul ei în fiecare săptămână la cursuri de echitaţie.
Micuţului Zsolt îi place foarte mult să se plimbe cu calul, de aceea frumoasa actriţă îl duce periodic la un club de echitaţie. „Pe fiul meu îl duc la călărie de la un an şi şase luni. De două ori pe săptămână mergem într-un parc din apropierea locuinţei noastre, unde e un club de echitaţie. Doar atunci când plouă sau e foarte cald nu merge la călărie. Îi place foarte mult şi abia aşteaptă să ajungă la căluţ şi să se plimbe cu el. Nici nu ţine căpăstrul. Stă ca un împărat“, povesteşte Nicoleta Luciu.
Chiar şi acasă, Zsolt poate face plimbări cu poneiul, pentru că are unul de jucărie primit cadou de la mătuşa lui. „Sora mea, Iuliana, i-a făcut cadou un cal de lemn cu care face ture prin casă“, a spus vedeta Acasă.
Mirela MARINESCU

Dana Săvuică a primit în dar o fotă

Aflată prin ţară în căutarea celei mai frumoase fete, Dana Săvuică a avut parte de o surpriză de zile mari. Vedeta a impresionat-o atât de mult pe una dintre fetele prezente la preselecţii pentru „Miss fata de la ţară“, încât aceasta i-a dăruit fota de la costumul său popular.
„A fost ceva neaşteptat. I-am admirat costumul tinerei, pentru că îmi place foarte mult portul popular, dar nu m-am aşteptat să-l primesc în dar. M-am bucurat foarte mult, mai ales că de mult îmi doream o astfel de fotă“, a mărturisit Dana.
Mirela MARINESCU

Actriţele din „Iubire şi onoare“, îndrăgostite de belly dance

Nicoleta Luciu, Ioana Ginghină şi Majda Aboulumosha, din „Iubire şi onoare“, au deprins pentru noile roluri arta belly dance-ului, un dans fermecător, cu mişcări ce transmit senzualitate şi frumuseţe, care le-a cucerit.
Obişnuită încă din copilărie să asculte muzică orientală, Majda Aboulumosha a învăţat uşor mişcările acestui dans: „De când eram mică, mama mă legăna pe muzică orientală, aşadar mi-a fost foarte uşor să iubesc această muzică. Belly dance-ul nu este un simplu dans ritmic, ci te ajută să-ţi menţii un tonus bun şi să ai o mobilitate bună a corpului. Atunci când dansează, femeile transmit senzualitate şi induc privitorul, subtil, într-o lume a imaginaţiei şi a dorinţei“. La fel de încântate s-au declarat Nicoleta şi Ioana. „Îmi place mult să dansez şi mă bucur că în acest proiect o voi face din plin“, a precizat Ioana.
Mirela MARINESCU

U2 şi NASA au realizat un videoclip împreună

Celebra trupă irlandeză U2 şi NASA au realizat un videoclip pe tema cooperării lor, a anunţat presa occidentală, citată de RIA Novosti.
Anul trecut, muzicienii au discutat în direct cu echipajul Staţiei Spaţiale Internaţionale. Fragmente din conversaţie sunt incluse în concertele grupului.
„Munca U2 nu este tipică pentru NASA. Am susţinut ideea difuzării clipului cu participarea astronauţilor, în concerte, pentru a populariza Staţia şi munca noastră pe orbită“, a explicat un responsabil al NASA.
Cu trupa U2 au discutat astronautul canadian Bob Thirsk, japonezul Koichi Wakata şi cosmonauţii ruşi Ghenadi Padalka şi Roman Romanenko.
NewsIn

Victoria Beckham a fost nominalizată la British Fashion Awards 2010

Colecţia de haine a Victoriei Beckham este una dintre cele patru nominalizate la categoria „Designer Brand“ din cadrul British Fashion Awards, alături de Burberry, Mulberry şi Pringle, anunţă telegraph.co.uk. Victoria, soţia cunoscutului fotbalist David Beckham, şi-a lansat prima colecţie de haine în urmă cu doi ani, la New York, iar numărul vedetelor care au purtat pe covorul roşu creaţiile fostei membre a trupei Spice Girls a crescut de-a lungul timpului. Astfel, Drew Barrymore, Madonna sau Jennifer Hudson au fost văzute îmbrăcate în creaţiile Victoriei. În ceea ce priveşte premierul cel mare al galei British Fashion Awards, nominalizările anunţate la categoria „Designerul anului“ sunt Christopher Kane, Erdem şi Phoebe Philo. Câştigătorii vor fi anunţaţi în cadrul Galei British Fashion Awards, care va avea loc pe 7 decembrie. În afară de premiile la categoriile tradiţionale, vor fi acordate şi două trofee pentru realizări extraordinare în modă.
NewsIn

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS