18.4 C
Craiova
marți, 16 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocal„Broască“ a fost trimis în judecată

„Broască“ a fost trimis în judecată

Poliţiştii şi procurorii au finalizat cercetările în dosarul deschis pe numele lui Adrian Călin, poreclit „Broască“, de 23 de ani, din Craiova, autorul accidentului din seara zilei de 8 aprilie, când a lovit doi pietoni în timp ce manevra maşina cu spatele. Procurorii au reţinut în sarcina sa o infracţiune de ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice, două infracţiuni de vătămare corporală din culpă, o infracţiune de părăsire a locului accidentului şi una de consum de băuturi alcoolice după producerea accidentului.
Reamintim că, pe 8 aprilie, Adrian Călin, în timp ce conducea un Opel Vectra înmatriculat în Italia pe strada Târgului din localitate, a fost implicat într-o altercaţie în trafic cu şoferul unei Dacii Logan. Când mai mulţi craioveni care locuiesc în zonă au ieşit în stradă să vadă ce se întâmplă, Călin a încercat să fugă cu maşina. A lovit în plin o femeie de 37 de ani şi pe fiul ei de 13 ani, care mergeau pe trotuar. După accident, şoferul a fugit de la faţa locului, însă a fost prins câteva ore mai târziu.
La două luni după ce au început cercetările în acest caz, anchetatorii au terminat cercetările şi au trimis dosarul Judecătoriei Craiova, unde „Broască“ va fi judecat pentru comiterea celor cinci infracţiuni.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

5 COMENTARII