5.3 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalJocul îngerului, de Carlos Ruiz Zafon Editura Polirom

Jocul îngerului, de Carlos Ruiz Zafon Editura Polirom

„Jocul îngerului“ revine la minunatele decoruri din celebrul roman „Umbra vântului“, pe străduţele întortocheate ale Barcelonei, în universul gotic al Cimitirului Cărţilor Uitate – o poveste magnifică despre magia cărţilor şi colţurile cele mai întunecate ale sufletului uman.
Acţiunea romanului „Jocul îngerului“ se desfăşoară în Barcelona anilor 1920. Un tânăr scriitor obsedat de o iubire imposibilă primeşte, din partea unui editor misterios, oferta de a scrie o carte cum n-a mai existat niciodată, în schimbul căreia i se promite nu doar o avere, ci chiar mai mult decât atât. În stilul său strălucitor, cu o precizie narativă impecabilă, autorul romanului „Umbra vântului“ ne transportă din nou în Barcelona începutului de secol XX şi în Cimitirul Cărţilor Uitate, oferindu-ne un roman cu o intrigă captivantă – o poveste de dragoste despre nebănuitele căi ale vieţii, o rătăcire printr-un labirint de taine, unde vraja cărţilor, pasiunea şi prietenia îşi dau mâna într-o povestire magistrală.
„«Jocul îngerului» este un roman sclipitor: thriller detectivistic, poveste de groază supranaturală şi poveste de dragoste sfâşietoare, în acelaşi timp. Explorează viaţa, moartea, credinţele religioase şi – mai mult decât orice – singurătatea, dulcele şi amarul, tortura de a fi scriitor şi rostul esenţial al cărţilor, al literaturii, în înţelegerea condiţiei noastre umane“, titra Daily Mail.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS