10.3 C
Craiova
sâmbătă, 4 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalAu „dat“ în radar

Au „dat“ în radar

Peste 200 de şoferi au fost sancţionaţi săptămâna trecută, cei mai mulţi pentru depăşirea vitezei regulamentare, după mai multe acţiuni în trafic organizate de poliţiştii de la Rutieră pe DN 6 şi DN 65. Potrivit reprezentanţilor IPJ Dolj, între 19 şi 22 octombrie, poliţişti din cadrul Serviciului Poliţiei Rutiere au fost prezenţi în trafic pe DN 6, Dioşti – Craiova – Filiaşi, acţionând cu radarele pentru combaterea încălcării regimului legal de viteză.
Au fost constatate 179 de abateri de natură contravenţională, din care 139 de încălcări ale regimului legal de viteză. Oamenii legii au aplicat amenzi în valoare totală de 14.010 lei şi au reţinut două permise de conducere. De asemenea, agenţii de la Rutieră au acţionat pe DN 65, de la Craiova până la limita cu judeţul Olt, urmărind prevenirea şi combaterea depăşirilor neregulamentare, una dintre cauzele producerii accidentelor rutiere în judeţul Dolj, alături de viteza excesivă. Au fost constatate 56 de fapte de natură contravenţională, dintre care 19 depăşiri neregulamentare.
Valoarea totală a amenzilor aplicate de poliţişti este de 5.380 de lei, iar 19 şoferi au rămas fără permisele de conducere pentru depăşiri neregulamentare.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

15 COMENTARII