16.5 C
Craiova
marți, 14 mai, 2024

Scurte ştiri

Ştefan Bănică revine cu un album de Crăciun
Ştefan Bănică pregăteşte o nouă surpriză fanilor săi şi tuturor celor care iubesc cântecele de iarnă. La nouă ani de la editarea primei sale compilaţii de Crăciun, „Doar un Crăciun cu tine“, artistul plănuieşte să lanseze un nou material discografic dedicat sărbătorilor de iarnă. Albumul va fi lansat pe piaţă la începutul lunii noiembrie, va conţine zece cântece alese cu grijă de artist, colinde şi melodii ce surprind perfect atmosfera sărbătorilor. Actor, cântăreţ şi prezentator al celei mai urmărite emisiuni de divertisment din România, „Dansez pentru tine“, de la Pro TV, compozitor şi textier în egală măsură, Ştefan Bănică a reuşit să-şi treacă în palmares numeroase premii şi peste o mie de concerte în întreaga ţară.

Rocsana Marcu urmează calea diplomaţiei
Rocsana Marcu, poliţista Afrodita din serialul „Trăsniţii“, îşi doreşte să urmeze „calea diplomaţiei, atunci când va fi momentul“. „Am absolvit Facultatea de Comunicare şi Relaţii Publice din cadrul SNSPA, apoi cursul postuniversitar de perfecţionare în domeniul relaţiilor internaţionale. În timpul facultăţii îmi plăceau foarte mult cursurile de protocol constituţional, motiv pentru care m-am interesat unde aş putea studia acest domeniu. Institutul Diplomatic Român mi s-a părut cel mai potrivit“. Aşa că, de curând, Rocsana şi-a susţinut disertaţia la Institut, cu o teză despre protocolul australian.

Răzvan Fodor se întoarce la muzică

Răzvan Fodor, interpretul lui Zeno din „Aniela“, a înregistrat o nouă piesă, care va face parte din coloana sonoră a serialului. Melodia „Văd iubire“ a fost compusă de Bobby Stoica, membru al trupei Voltaj. Pentru Răzvan Fodor, piesa înseamnă o reîntoarcere la o veche iubire, muzica. „Mi-am dorit foarte mult să cânt ceva pentru «Aniela». Îmi plăceau sunetele de atunci, armonia muzicală, erau nişte vremuri minunate. Sunt foarte mulţumit de ce a ieşit din mâinile lui Bobiţă. Noi doi suntem prieteni de foarte mult timp şi tot spuneam, când ne întâlneam, că trebuie să înregistrăm ceva, şi iată că, de data asta, ne-a ieşit. Şi ne-a ieşit bine“, a spus actorul.

Keo, remixat de producătorul lui Michael Jackson
Cel mai nou single semnat Keo, „Falling High“, a fost remixat de producătorul american Alex Greggs. Artistul român l-a cunoscut pe Alex într-o călătorie la Los Angeles şi colaborarea s-a născut la un pahar sau mai multe… de margarita, la barul unui hotel renumit din L.A. „Am comunicat foarte bine, am râs împreună. Alex e un tip foarte deschis. După ce a ascultat câteva piese mai vechi de-ale mele, el a venit cu propunerea să colaborăm. Am fost superîncântat, nu aş fi avut curajul să propun eu“, a mărturisit Keo. După ce i-au trecut pragul numeroase staruri ale industriei muzicale, precum N’SYNC, Britney Spears, Pink, Shakira, Lilly Allen, Justin Timberlake, Chris Brown, Duran Duran şi, nu în ultimul rând, Michael Jackson, Alex Greggs şi-a înfiinţat propriul label numit South Rakkas Crew, alături de partenerul său, Dow Jones.

Brad Pitt şi Angelina Jolie, în vizită în Iordania
La invitaţia Majestăţii sale, regina Noor a Iordaniei, celebrul cuplu de la Hollywood, Brad Pitt şi Angelina Jolie, a vizitat centrul SOS Children’s Village din Amman, unde cei doi s-au jucat împreună cu copiii orfani. Pentru starul din „Legendele toamnei“ aceasta a fost prima vizită în Iordania, iar actorul a rămas plăcut impresionat de programele orfelinatului şi de atenţiile reginei Noor a Iordaniei. Angelina s-a întors la SOS Children’s Village, după ce în anul 2003 a vizitat pentru prima dată orfanii din Iordania în calitate de ambasador al bunăvoinţei din partea Înaltului Comisariat pentru Refugiaţi din cadrul ONU.

Bon Jovi, în turneu mondial

Trupa Bon Jovi va susţine, începând din februarie 2010, un turneu mondial pentru promovarea noului album „The Circle“, care va include 135 de spectacole în 30 de ţări. Biletele pentru concertele din cadrul turneului, care va începe în Seattle şi va dura aproximativ doi ani, vor fi puse în vânzare pe 9 noiembrie. Turneul va include, cel puţin cinci concerte în iunie 2010, pe stadionul „O2“ din Londra. Lista concertelor nu a fost anunţată în totalitate, primele 40 de spectacole fiind stabilite în oraşe americane şi britanice. Albumul „The Circle“, al 14-lea din discografia de 25 de ani a trupei, va fi lansat pe 12 noiembrie.
Trupa americană Bon Jovi a câştigat mai multe premii Grammy şi a vândut peste 120 de milioane de discuri, iar la concertele sale au asistat aproximativ 34 de milioane de fani.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS