11.7 C
Craiova
marți, 14 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljŞi-a omorât nevasta şi fiul, apoi s-a spânzurat

Şi-a omorât nevasta şi fiul, apoi s-a spânzurat

Un bărbat din comuna doljeană Teslui a fost găsit spânzurat ieri de o grindă a casei vecinului său, iar soţia sa şi unul dintre fii au fost descoperiţi în casă fără suflare. Poliţiştii doljeni au fost anunţaţi ieri, în jurul prânzului, că Marian Prioteasa, de 57 de ani, a fost găsit spânzurat, iar Elena Prioteasa, de 45 de ani, şi Cătălin, de 24 de ani, unul din cei doi fii ai lor, toţi din Preajba de Pădure – comuna Teslui, înjunghiaţi în casă. Descoperirea a fost făcută de Cristian Mocanu şi de soţia sa, vecini cu familia Prioteasa.
„Pe la prânz am venit să dăm mâncare câinilor. Soţia mea a auzit sunând un telefon şi, când ne-am uitat, l-am văzut pe Marian spânzurat de o grindă a casei. Am intrat în curte şi când am văzut că luminile sunt aprinse în toată casa. Ne-am dat seama că s-a întâmplat ceva grav. Tanti Leana era moartă la intrare în casă, într-o baltă de sânge, iar băiatul – în cameră, pe pat“, a povestit Mocanu.
La faţa locului s-a deplasat o ambulanţă, însă medicii nu au putut decât să constate decesul celor trei persoane. Celălalt fiu al soţilor Prioteasa, Ion, nu înţelege ce s-a întâmplat, mai ales că tatăl său nu bea şi nu existau neînţelegeri în familie. „M-a sunat şi a zis să trec pe la ei pe la 1.00, iar când am ajuns poliţia era deja aici. Nu pot să îmi dau seama ce s-a întâmplat, de ce a făcut aşa ceva“, a spus Ion Prioteasa.
Cazul a fost preluat de un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj, care, împreună cu o echipă de criminalişti, a încercat să stabilească în ce condiţii au murit femeia şi fiul său.
Anchetatorii nu au dat nici o informaţie, precizând că, din primele cercetări efectuate, s-a stabilit că este vorba de un dublu asasinat urmat de sinucidere. Bărbatul a lăsat două bilete prin care îşi motiva gestul, unul pe pieptul soţiei şi altul – pe al fiului lor, însă procurorii nu au comunicat ce conţineau acestea.
Sătenii au povestit însă că în unul dintre bilete era amintit numele secretarului din cadrul Primăriei Teslui, căruia Marian Prioteasa i-ar fi dat mită pentru a obţine un teren, după care angajatul primăriei l-ar fi ameninţat că îl dă pe mâna poliţiei.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

2 COMENTARII