5.3 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalCrimă la Bâlteni

Crimă la Bâlteni


Doi fraţi, de 23, respectiv 16 ani, din localitatea gorjeană Vlăduleni, comuna Bâlteni, au fost reţinuţi de poliţie duminică seară, sub acuzaţia de omor. Cristian Păsărin şi fratele său minor sunt suspectaţi că ar fi jefuit şi ucis un consătean, după care i-ar fi aruncat trupul în căminul unei staţii de apă din Bâlteni. Ion Ceapă, de 42 de ani, din Vlăduleni, lucra ca miner la Exploatarea Peşteana, iar ultima oară a fost văzut pe 28 august, când şi-a vizitat părinţii şi le-a lăsat 100 de lei pentru a-i achita factura la gaze. Rudele celui ucis credeau că el se află în concediu în staţiunea Săcelu, mai ales că încasase 2.000 de lei, banii pe concediul de odihnă. Potrivit anchetatorilor, cei doi fraţi l-au bătut pe bărbat până a murit, după care i-au aruncat trupul într-un cămin de apă. Cadavrul a fost găsit de o femeie de serviciu, care a şi anunţat poliţia.
„Am fost sesizaţi cu privire la faptul că într-un cămin de vizitare aflat pe conducta de aducţiune a apei potabile Izvarna – Craiova a fost găsit cadavrul unui bărbat. Echipa de cercetare, formată din procuror criminalist, poliţişti şi medic legist, s-a deplasat la faţa locului şi a constatat că acel cămin de vizitare este amplasat la 60 de metri în spatele locuinţei persoanei care ne-a sesizat, iar în interiorul acestuia, în apa ce avea adâncimea de 1,10 metri, se afla cadavrul lui Ion Ceapă, care locuia la 150 de metri de locul respectiv. Trupul acestuia a fost dus la Serviciul de Medicină Legală Gorj, în vederea efectuării necropsiei şi stabilirii cu exactitate a cauzei decesului. În acest caz se efectuează cercetări sub coordonarea unui procuror criminalist, pentru a stabili împrejurările şi cauzele care au condus la decesul persoanei“, a declarat Romina Dochian, purtătoarea de cuvânt a Inspectoratului de Poliţie Judeţean Gorj.
Cristian Păsărin şi fratele său urmează să fie prezentaţi astăzi Tribunalului Gorj, cu propunere de arestare preventivă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

6 COMENTARII