5.3 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalAccident violent cu trei victime

Accident violent cu trei victime

Trei persoane au ajuns la spital ieri după-amiază, după ce autoturismele în care se aflau s-au lovit violent, la Podul Olt. Radu Ivaşcu, de 36 de ani, din Movileni, în timp ce conducea un autoturism Renault Megane, înmatriculat în Grecia, dinspre Craiova către Slatina, nu a acordat prioritate la efectuarea virajului la stânga şi a intrat într-o maşină condusă regulamentar din sens opus de Alina Zidaru, de 22 de ani, din Strejeşti. În urma impactului, cei doi conducători auto şi un pasager din maşina condusă de şoferiţă, Florentina Enache, de 28 de ani, din Slatina, au fost răniţi. Victimele au fost transportate cu ambulanţa la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina, fără a necesita internarea.
Poliţiştii au stabilit, din primele cercetări, că şoferul care nu a acordat prioritate se afla sub influenţa alcoolului. Câţiva martori spun că acesta nu a recunoscut iniţial că se afla la volanul maşinii în momentul producerii accidentului, altă persoană dându-se drept conducătorul auto. „Şoferul autoturismului înmatriculat în Grecia a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,35 mg/l alcool pur în aerul expirat. Ambilor conducători le-au fost recoltate probe de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei“, a spus comisarul Claudia Radu, purtătoarea de cuvânt a Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Olt.       
Radu Ivaşcu a refuzat să facă vreo declaraţie cu privire la cele întâmplate. Aproape o oră, circulaţia s-a desfăşurat pe un singur sens. Cercetările continuă în acest caz.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

4 COMENTARII