10.3 C
Craiova
sâmbătă, 11 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalGorjPrimarul din Turburea a decedat într-un accident rutier

Primarul din Turburea a decedat într-un accident rutier

Edilul comunei Turburea, din judeţul Gorj, Daniel Ursulescu, şi-a pierdut viaţa într-un accident rutier, care a avut loc ieri-dimineaţă în localitatea Bengeşti-Ciocadia.

Autoturismul condus de primarul Daniel Ursulescu, de 48 de ani, a derapat într-o curbă şi s-a răsturnat în afara carosabilului. Potrivit poliţiştilor, edilul nu a adaptat viteza la condiţiile de carosabil şi a pierdut controlul asupra autoturismului. „Conducătorul auto, care a şi decedat, nu a adaptat viteza la condiţiile de drum, a părăsit partea carosabilă, iar autoturismul s-a răsturnat.  Alte două persoane care se aflau în maşină au scăpat cu viaţă. Cercetările continuă pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care a avut loc tragicul eveniment rutier“, a declarat inspectorul Cristian Arbagic din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Gorj.

Primul şi ultimul mandat de primar

Daniel Ursulescu plecase la Bucureşti, împreună cu doi funcţionari ai Primăriei Turburea, pentru a obţine avizele necesare construcţiei unei şcoli. În autoturism se mai aflau şoferul Primăriei Turburea, care a declarat că dormea pe bancheta din spate, şi Constantin Mornea, de 30 de ani, din Novaci. Ursulescu, membru al PNL Gorj, se afla la primul său mandat ca primar, iar săptămâna trecută a fost numit secretar executiv al filialei judeţene a partidului, datorită rezultatelor bune obţinute la alegerile europarlamentare în comuna Turburea.

Edilul, regretat de Morega

Dan Ilie Morega, preşedintele PNL Gorj, a declarat că regretă dispariţia lui Daniel Ursulescu. Deputatul a afirmat că se afla în parlament atunci când a primit vestea morţii primarului şi că a plâns minute în şir. Morega a spus că, din păcate, nu va putea participa la înmormântarea edilului.
„Nu pot să rezist la o înmormântare. Vreau să-mi amintesc de oamenii dragi aşa cum îi ştiam în viaţă. Nu pot să îmi iau adio în acest fel de la cei dragi. Voi ajuta familia îndoliată toată viaţa mea. Voi lua legătura cu soţia primarului ca să văd cu ce pot să-i fiu de folos. Nu-mi vine să cred că un om aşa de tânăr s-a stins într-un mod atât de brutal“, a menţionat Dan Ilie Morega.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

11 COMENTARII