5.3 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalTrenuri Chişinău-Bucureşti şi retur, anulate

Trenuri Chişinău-Bucureşti şi retur, anulate

Directorul de comunicare CFR Călători, Alexandru Dumitrescu, a declarat ieri că patru trenuri internaţionale „Prietenia“ pe relaţia Bucureşti-Chişinău şi retur au fost anulate pentru două zile.
„Căile Ferate Moldovene (CFM) au anunţat partea română că patru trenuri au fost anulate pe relaţia Chişinău-Bucureşti şi retur pe 9 şi pe 10 aprilie.
Motivele invocate de partea moldoveană sunt tehnice, respectiv defecţiuni la calea ferată“, a declarat Dumitrescu.
Alte două trenuri, dus-întors, pe relaţia Nicolina (Iaşi) şi Ungheni (Republica Moldova), au fost anulate ieri-dimineaţă din cauza unei defecţiuni la macaz pe teritoriul moldovean, a declarat directorul de comunicare CFR Călători, Alexandru Dumitrescu.
„Defecţiunea la macaz a fost sesizată autorităţilor de cale ferată române de reprezentanţii Staţiei CF Ungheni în jurul orei 11.30. Macazul defect a fost observat pe podul Ungheni, partea dinspre Republica Moldova.
Prin urmare, CFR a anulat cursele internaţionale nr. 1064 Iaşi – Ungheni, cu plecare din Staţia CF Nicolina, la ora 14.05, şi nr. 1063, corespondenta primeia, cu sosire în Staţia CF Nicolina, la ora 18.40“, a precizat Dumitrescu.
Se estimează că problema de la macaz va fi remediată în curând şi nu va fi necesară anularea altor trenuri.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS