10.3 C
Craiova
sâmbătă, 4 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalFerval Residence, o investiţie pentru o viaţă mai bună

Ferval Residence, o investiţie pentru o viaţă mai bună

Amplasat într-o zonă cu potenţial uriaş de dezvoltare, vizavi de Ford România, Ferval Residence oferă 140 de apartamente ultramoderne, realizate la standarde înalte de profesionalism. Dintre acestea, peste 60 sunt deja contractate.
Proiectul se apropie cu fiecare zi de finalizare şi de îndeplinirea visurilor proprietarilor, care abia aşteaptă să se mute în noua locuinţă.
Avocatul Alin Săndulescu, din Craiova, unul dintre cumpărători, declară că proiectul l-a convins rapid şi este foarte mulţumit de investiţia sa.
De ce Ferval Residence? Ce v-a convins?
– S-a diferenţiat. O asemenea investiţie nu o faci fără să analizezi cu atenţie piaţa. Am luat decizia într-un moment în care oferta Ferval nu era unică. Însă, în timp ce alţii promiteau proiecte de mare anvergură, dar care păreau mai degrabă basme, Ferval mi-a prezentat un proiect de bun-simţ, cu şanse reale să ajungă la bun sfârşit. Şi iată că nu m-am înşelat. Cred că numeri pe degetele de la o mână proiectele care au ajuns la finalizare sau măcar „la roşu“.
Aţi urmărit proiectul pas cu pas? Cum a decurs construcţia efectivă, a  respectat graficele?
– Evident că am urmărit construcţia de la început. Sunt printre primii 5, 6 cumpărători. Nu ştiu câte locuinţe au mai fost vândute şi când, dar am apreciat faptul că lucrările nu s-au oprit nici o clipă. E lăudabil că dezvoltatorii nu au depins de banii clienţilor sau de termenele de plată pe care aceştia şi le-au asumat. Asta denotă o putere care mi-a sporit încrederea în Ferval. Despre grafice, pot să spun că eu merg săptămânal pe şantier ca să văd cum decurg lucrările şi, de fiecare dată, evoluţia e evidentă. Chiar şi vineri când am trecut, am constatat cât s-a avansat. Practic, sunt la câteva zile distanţă de recepţia noului meu apartament.
Care sunt principalele avantaje pe care le aveţi, ca şi locatar al Ferval Residence?
– Poziţia, amplasamentul sunt printre primele. Imediat ce am înţeles dezvoltarea semnificativă a zonei, am avut un interes direct. E de ajuns să te gândeşti la investiţii: Arabesque, Ford, Selgros – care este la doar 2 minute. Iată, un alt avantaj. Apoi, construcţia în sine, utilităţile sunt avantaje enorme. Cine nu îşi doreşte să locuiască într-o clădire nouă, aflată la strada principală, la o aruncătură de băţ de un supermarket? Să aibă dotări ultramoderne, loc de parcare asigurat, într-o curte împrejmuită, în care să nu aibă acces oricine.
Cum aţi procedat cu plata? Cât de accesibilă a fost achiziţionarea imobilului?
Am obţinut condiţii bune de plată în rate, şi asta fără să am vreo apropiere determinantă sau vreo legătură cu investitorii. Avansul nu a fost împovărător, am dat o rată anul trecut şi mai am de achitat o mică parte, anul acesta. Sfătuiesc pe oricine să negocieze modul de plată, aşa cum am făcut şi eu. Mai ales acum, când băncile impun condiţii extrem de riguroase, flexibilitatea celor de la Ferval este un sprijin real.
Detalii despre oferta Ferval pot fi obţinute la numerele de telefon 0741.090.974 sau 0745.881.218.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

2 COMENTARII