20.7 C
Craiova
miercuri, 1 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalAlimentare cu apă la standarde europene

Alimentare cu apă la standarde europene

Municipiul Motru va dispune de un sistem modern de alimentare cu apă, precum şi de o staţie de epurare la standarde europene. Investiţia a fost aprobată, săptămâna trecută, de guvern.
Proiectul este intitulat „Reabilitare alimentare cu apă potabilă şi reţea de distribuţie sate aparţinătoare; Reabilitare staţie de epurare şi înlocuire canal ape uzate spre râul Motru, municipiul Motru“. Prin realizarea investiţiei va fi asigurată reabilitarea alimentării cu apă potabilă şi a reţelei de distribuţie a apei potabile în cele şapte sate aparţinătoare municipiul Motru, precum şi reabilitarea staţiei de epurare şi înlocuirea canalului colector spre râul Motru.
Numărul de locuitori care se estimează că vor beneficia de această lucrare este de peste 50.000. Finanţarea investiţiei este asigurată din credite externe. Potrivit conducerii Primăriei Motru, valoarea investiţiei se ridică la 3,5 milioane de euro. Durata de realizare a proiectului este de 15 luni“, a spus primarul municipiului Motru, Dorin Hanu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU