22.8 C
Craiova
luni, 29 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalSe deschide patinoarul

Se deschide patinoarul

Patinoarul din Slatina îşi va deschide porţile astăzi, cu un program artistic susţinut de elevii şcolilor şi liceelor din oraş. Reprezentanţii primăriei se aşteaptă la sute de participanţi.

Mai mulţi elevi ai şcolilor şi liceelor din Slatina vor susţine un program artistic, în cadrul deschiderii patinoarului. Evenimentul va debuta astăzi, la ora 17.00, au anunţat reprezentanţii Direcţiei de Administrare a Domeniului Public şi Privat (DADPP) din cadrul Primăriei Slatina.

„În ultima perioadă s-au făcut verificări la instalaţia de răcire şi îngheţare a apei şi nu au fost depistate probleme“, a spus directorul DADPP, Florin Ciocan.

Patinoarul are în dotare 120 de perechi de patine, care pornesc de la mărimea 34 (care corespunde pentru vârsta de cinci ani), până la mărimea 44.

 

Taxe mai mici din ianuarie

 

Conducerea DADPP promite schimbări în ceea ce priveşte sistemul de taxare, însă de la anul. „Până la sfârşitul anului, se vor menţine aceleaşi taxe, trei lei pe oră pentru închirierea patinelor şi cinci lei ora de patinaj. Începând cu 1 ianuarie, taxele vor fi diferenţiate. Pentru copii, va costa 1,5 lei pentru o oră de patinaj, şi trei lei pentru adulţi, iar închiriatul patinelor se va face contra sumei de doi lei“, a explicat Florin Ciocan.

Cei care au propriile patine vor plăti numai taxa pentru intrare. Pe toată perioada în care va fi deschis patinoarul vor avea loc minispectacole artistice susţinute de elevi. Suprafaţa patinoarului este de 450 de metri pătraţi, iar gradul de ocupare este de 60 de patinatori pe oră. La deschidere sunt aşteptaţi primarul Slatinei şi administratorul public al oraşului, Minel Prina.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS