15.6 C
Craiova
vineri, 17 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalExplozia de la Petrila a mai făcut o victimă

Explozia de la Petrila a mai făcut o victimă

Unul dintre cei trei mineri internaţi la Spitalul de Urgenţă Floreasca din Capitală, având arsuri pe 85% din suprafaţa corpului şi traumatism cranio-cerebral, a decedat ieri, ridicând la 13 numărul minerilor care şi-au pierdut viaţa în urma exploziilor de la Petrila din 15 noiembrie. Decesul a survenit la ora 4.45, în urma unui stop cardiorespirator.

Minerul decedat, Sorin Mihai Bâlbă, a fost şef de brigadă la sectorul şase al Exploatării Miniere Petrila. Potrivit reprezentanţilor Companiei Naţionale a Huilei, Sorin Bâlbă avea 37 de ani şi a lucrat la Mina Petrila 21 de ani. Bărbatul era căsătorit şi avea doi băieţi, unul de două luni şi celălalt de zece ani. Soţia lui, Adriana Bâlbă, este şi ea angajată la mina din Petrila.

La Spitalul Floreasca mai sunt internaţi doi mineri, unul fiind în stare critică, dar stabilă, iar altul în stare mai bună, iar la Spitalul de Arşi alţi cinci, dintre care trei au fost operaţi săptămâna trecută. Alţi şase mineri au fost internaţi la Spitalul de Urgenţă din Petroşani, ei fiind externaţi, miercurea trecută, întrucât evoluţia stării lor de sănătate a fost bună.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS