15.6 C
Craiova
vineri, 17 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalCu gunoiul la fereastră

Cu gunoiul la fereastră

http:http://www.youtube.com/watch?v=CL84MGdI00o

Mai mulţi craioveni din cartierul Rovine au sesizat GdS, după ce au anunţat primăria şi nu au găsit înţelegere, despre faptul că Salubritatea a uitat să ridice resturile menajere de pe platforma amenajată.

Locatarii Asociaţiei 16 Rovine nu au nici un motiv de bucurie când privesc de la ferestrele apartamentelor. ,Între blocuri, unde se găsesc ghenele, s-a strâns un morman de gunoaie din cauză că, spun oamenii, angaţii Serviciului de Salubritate au uitat să ridice resturile menajere.
În ultima săptămână, ghenele s-au umplut, gunoiul s-a revărsat şi s-a strâns atât de mult, încât a ajuns în parcarea pentru maşini.
Resturile menajere atrag câinii comunitari, iar oamenii se plâng că nu au linişte pe timpul nopţii.
„Uitaţi-vă ce este aici! Nu au mai venit să ridice gunoiul de aproape două săptămâni. În timpul campaniei electorale locale, veneau din două în două zile. Acum au uitat. Stăm cu gunoiul la ferestre. Nu e posibil aşa ceva! Pentru ce plătim taxe la bugetul local?“, s-a plâns Georgeta Popa, locatară în blocul C11.
„Nu este prima dată când se întâmplă. Asta e, suportăm“, a spus o femeie din blocul C14. Locatarii din zonă au mai povestit că la aceeaşi ghenă aduc resturile menajere şi angajaţii unui local din apropiere.
Georgeta Popa, de la Asociaţia nr. 16 Rovine, din administraţia căreia face parte, a trimis o sesizare către primărie privind problema gunoiului ce sufocă locatarii. Sesizarea nu a avut nici un ecou.
Sorin Ciobanu, directorul Serviciului de Salubritate, a explicat că resturile menajere se ridică de obicei la un interval de două zile.
Teoretic, ar fi imposibil să se strângă o cantitate atât de mare de gunoaie.
„Privind Asociaţia nr. 16 Rovine, voi verifica registrul de sesizări şi trimit un echipaj la faţa locului, să vadă despre ce este vorba şi să ridice gunoiul“, a mai declarat Sorin Ciobanu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

2 COMENTARII