20.6 C
Craiova
sâmbătă, 1 iunie, 2024
Știri de ultima orăLocalNumere câştigătoare, fete pierzătoare

Numere câştigătoare, fete pierzătoare

Mă întreb cum aleg televiziunile grilele de programe. Probabil sunt foarte exigente. Ca să aibă succes, emisiunile trebuie să îmbine ingredientele miraculoase: penibil, prost gust şi multă incultură.  

La Apropo TV, Andi Moisescu analizează compatibilitatea dintre diferite persoane din sfera publică. Şi îşi aduce ajutoare, care mai de care. Pe acolo îşi dădea cu părerea şi un numerolog, Firicel Ciarnău. N-am înţeles prea bine cu ce se ocupă nenea ăsta şi cum făcea el calculele. Cred că aduna ziua naşterii cu numărul de la pantof, scotea radical din CNP, înmulţea cu raportul dintre codul poştal şi numărul de la maşină şi ridica totul la pătrat. Uneori îi dădea chiar şi cu virgulă. Cel mai tare a fost atunci când metoda lui ştiinţifică, bazată exclusiv pe numere, i-a spus clar că Andreea Raicu are 4 şi numărul ăsta ţine de fiţe. Bine, Firicel, aşa de tare eşti în numere? Şi asta nu a fost tot. 

Ştefan Bănică Junior, „un roman incurabil“ 

Tot nenea Firicel, atunci când spunea povestea lui Ştefan Bănică Jr., a ţinut să precizeze că „este un roman incurabil“. Cum adică? Poate ai vrut matale să zici romantic incurabil. Tare sunt curioasă ce spune numărul lu’ matale despre persoana dumneavoastră. Persoană predispuă la ridicol şi analfabetism?Mă miram că l-a adus Andi la emisiune, ştiind că nu are predispoziţii spre cei cu astfel de talente, dar, când am văzut-o şi pe doamna psiholog, mi-am dat seama. Îl adusese să-i facă un bine. Tot îi plac lui numerele, poate îl cere şi pe al doamnei Jeni Chiriac. 

Descoperirea piţipoancelor 

De la unele posturi TV nici măcar nu mai avem pretenţii. După ce a bătut toate recordurile de audienţă cu „Noră pentru mama“, Kanal D a introdus în colecţia toamnă-iarnă încă un reality-drama. Cove se ţine iar de surprize, numai că, de data asta, sunt ceva mai neplăcute. La „Fata lui Tata“, Zânul de la „Surprize, Surprize“ face pe spionul. Sorina este cea mai piţipoancă dintre piţipoance. Ea, în loc de orele de română sau chimie, face cursuri de shopping, are doi iubiţi şi, ca să câştige un ban cinstit, dansează pe mese în baruri. Probabil ca să îşi plătească orele suplimentare la meditaţie pentru Facultatea de Medicină. Ea s-a supărat rău de tot atunci când au venit părinţii cu televiziunea. „Doamne, tată, ce mi-ai făcut! În faţă la tot liceul! Ce mă fac?“. Domnişoară, nu tatăl tău te face de râs. Te faci singură! Bine, pe undeva pe acolo ai şi tu dreptate. Adică ce părinţi apelează la Cove ca să afle ce se întâmplă cu propriul copil? Aşa ceva nu este normal. Să le spună cineva că rufele murdare nu se spală în public şi că ar fi bine ca totul să se rezolve în familie.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU