15.9 C
Craiova
joi, 23 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalCriminal căutat de poliţie

Criminal căutat de poliţie

MEHEDINŢI. Un bărbat de 34 de ani, din Drobeta Turnu Severin, şi-a ucis ieri, în jurul orei 11.00, concubina. Bărbatul i-a tăiat gâtul femeii cu un cuţit de bucătărie, după care a fugit. Crima a avut loc într-un bloc din Drobeta Turnu Severin, în faţa celor doi copii minori, în apartamentul unde, din cauza deselor scandaluri, femeia se mutase fără concubin.

Vecinii susţin că între cei doi certurile erau frecvente, femeia fiind şi bătută.

„Eu m-am întâlnit cu el pe scări şi l-am întrebat ce s-a întâmplat. Mi-a zis că nu s-a întâmplat nimic“, a spus un vecin.

Cu toate că femeia a fost transportată imediat la spital, medicii nu au putut să o salveze. „În jurul orei 12.00, am primit o pacientă cu o plagă în zona gâtului, în stare critică. Am depus toate eforturile pentru a o salva, dar la aproximativ o oră, femeia a decedat“, a spus Denise Buzulică, directoarea Spitalului Judeţean din Drobeta Turnu Severin.

„Pe 4 noiembrie, am fost sesizaţi că într-un apartament din Drobeta Turnu Severin a fost găsită o femeie tăiată la gât cu un cuţit. După ce a comis fapta, criminalul a fugit. Poliţia caută un bărbat de 34 de ani“, a spus Carin Sică, purtătorul de cuvânt IPJ al Mehedinţi.

Criminalul a fost dat în consemn la frontieră. Toţi cei care pot da detalii despre bărbat sunt rugaţi să sune la 112 sau să anunţe cel mai apropiat post de poliţie.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS